Ανατροπή και νίκη για Ολυμπιακό – Γκολ χωρίς θέαμα στη Superleague

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο, με τελικό σκορ 2-1.

Οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, και ο Ατρόμητος είχε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει. Μάλιστα, στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Μπάλλας δέχθηκε χτύπημα στο χέρι από συμπαίκτη του, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Παράσχος να υποχρεωθεί σε αλλαγή.

Ο τραυματισμός του παίκτη, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι αρκετά σοβαρός, καθώς οι γιατροί

κάνουν λόγο για σπάσιμο.

Όσον αφορά την αγωνιστική ροή του αγώνα, ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλύτερος αμυντικά στο πρώτο μέρος, και δεν άφηνε τον Ολυμπιακό να αναπτυχθεί και να απειλήσει. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι με τον Ναπολεόνι, έφτασαν αρκετές φορές κοντά στο γκολ.

Το σκορ άνοιξε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Ναπολεόνι να βάζει μπροστά στο σκορ. Όμως, η απάντηση ήταν άμεση και… διπλή, από την πλευρά των «ερυθρόλευκων». Ο Φουστέρ στο 51’, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μετά από «κομπίνα» σε εκτέλεση φάουλ. Δύο λεπτά αργότερα, ήταν η ώρα του Σαβιόλα να σκοράρει με κεφαλιά, κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή.

Τόσο ο Αργεντινός, όσο και ο Φουστέρ με την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο έκαναν τη διαφορά από μεριάς των ερυθρόλευκων, βοηθώντας κατά πολύ την επιθετική λειτουεγία της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που είχε το πάνω χέρι από εκείνη τη στιγμή και μετά, χάνοντας μεγάλη (τριπλή!) ευκαιρία στο 62ο λεπτό, με τον Σαβιόλα να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη. Με αυτόν τον τρόπο, οι πρωταθλητές έφτασαν στη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα ματς.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Βέροια-ΟΦΗ 2-0

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 2-0

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 3-0

Ξάνθη-Πανθρακικός 1-0

Αρης-Καλλονή 0-2

ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 2-0

Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Εργοτέλης-Λεβαδειακός (26/8)

Keywords
Τυχαία Θέματα