Ανατροπή από τον Γιάχο: Ούτε έκλαψα, ούτε ζήτησα συγγνώμη!

Η απόλυτη διάψευση των δημοσιευμάτων ήρθε από τον Θανάση Γιάχο, σχετικά με τις δηλώσεις που τον ήθελαν, με δάκρυα στα μάτια, να ζητά συγγνώμη από τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης, μετά τη λήξη του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, στον οποίο και πρωταγωνίστησε αρνητικά.

«Ουδέποτε έγιναν αυτά που γράφτηκαν σε κάποια ΜΜΕ, δηλαδή ουδέποτε έκλαψα και είπα ότι καταστράφηκε η καριέρα μου. Συγγνώμη ζήτησε ο κ. Τριτσώνης

και κατ’ επέκταση και εγώ που ήμουν διαιτητής του αγώνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο διεθνής Χιώτης ρέφερι στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, chiospress.gr.

Να υπενθυμίσουμε, πως οι ίδιοι οι άνθρωποι του αρκαδικού συλλόγου, ανέφεραν πως ο Χιώτης ρέφερι, βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας τους, μετά το τέλος της επεισοδιακής αναμέτρησης, και δήλωσε κλαίγοντας: «Είδα τη φάση» (σ.σ. αναφέρεται στη φάση του 69’, όπου ο Γιάννης Μανιάτης, έδιωξε την μπάλα με το χέρι από την εστία του Ολυμπιακού, και θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα και πέναλτι). Και συνέχισε: «Έκανα τραγικό λάθος και κατέστρεψα την καριέρα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα