Αναστασίου: «Θα παίζουν αυτοί που μπορούν»

Ο Γιάννης Αναστασίου τα... έψαλε στους παίκτες του για την ήττα από την Εστορίλ, η οποία είναι η δεύτερη στο Europa League και τους αφήνει μακριά από τον στόχο της πρόκρισης...
Η αγωνιστική εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός στην Πορτογαλία, με την Εστορίλ για την 2η αγωνιστική του Europa League, έκανε

έξαλλο τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του, καθώς οι ποδοσφαιριστές του έκαναν λάθη και τα ίδια με τους προηγούμενους αγώνες κάτι που τον οδήγησε να πάρει μέτρα.

Έντονος προβληματισμός υπήρξε και από την διοίκηση, με τον Γιάννη Αλαφούζο να μιλάει τηλεφωνικά με τον προπονητή, Γιάννη Αναστασίου, το τεχνικό διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Τάκη Φύσσα (διαβάστε εδώ).

Ο Έλληνας τεχνικός, μεταξύ άλλων, τόνισε πως από εδώ και πέρα θα παίζουν μόνο εκείνοι που καταλαβαίνουν από τις προπονήσεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος, ενώ υποστήριξε πως όσοι δεν μπορούν θα μένουν εκτός της βασικής ενδεκάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου:

«Η εικόνα που δείξαμε στο ματς με την Εστορίλ ήταν πάρα πολύ κακή και δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό και ούτε φυσικά ήταν εμφάνιση που μας τιμάει σαν ομάδα. Να ξέρετε ότι όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε. Για αυτό και όλοι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας για τα λάθη τα οποία έχουμε κάνει. Όπως την έχω κάνει εγώ την αυτοκριτική μου έτσι πρέπει και εσείς να κάνετε την δική σας. Επειδή βλέπω όμως να επαναλαμβάνονται ανάλογα λάθη που έχουμε κάνει και σε άλλα παιχνίδια από εδώ και πέρα θέση στην ομάδα θα έχουν όσοι ακολουθούν αυτά που λέμε πριν από το παιχνίδι και μπορούν να τα εφαρμόσουν στα ματς. Όσοι δεν μπορούν θα μένουν εκτός. Έχουμε πικράνει τους οπαδούς μας με την εμφάνιση που κάναμε στην Πορτογαλία. Μας έχουν στηρίξει όλο αυτό το διάστημα αλλά εμείς τους πικράναμε κάνοντας την χειρότερη μας εμφάνιση από την ημέρα που είμαι στην ομάδα».

The post Αναστασίου: «Θα παίζουν αυτοί που μπορούν» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα