Αμάντα Σέιφριντ: Όταν ήμουν μικρή είχα μεγαλύτερο στήθος

Η Αμάντα Σέιφριντ κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού Allure, στο τεύχος Μαΐου, το οποίο αποτελεί και την ετήσια «Καλύτερα Γυμνή» έκδοσή του.

Η νεαρή ηθοποιός, που εκτόξευσε τη δημοτικότητά της, έπειτα από τη συμμετοχή της στην οσκαρική ταινία Οι Άθλιοι, ετοιμάζει τη νέα της ταινία, στην οποία θα ενσαρκώνει τον ρόλο της Λίντα Λόβλεϊς, μιας ηθοποιού του πορνό.

Δείτε ορισμένα αποσπάσματα από τη συνέντευξή της στο περιοδικό:

Για τον ρόλο της Λίντα Λόβλεϊς: «Μπορεί να ακούγεται παράξενο, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο βρήκε μέσα της τη δύναμη για να αλλάξει τη ζωή της, με έκανε να νιώθω πιο άνετα με το σώμα μου, σε βαθμό που ποτέ δεν ένιωθα».

Για το στήθος μου: «Είδα μία φωτογραφία μου από όταν ήμουν 19 ετών και το στήθος μου ήταν πολύ μεγαλύτερο. Υπήρχε κάτι το όμορφο στο μέγεθός του. Όταν κοιτάω πίσω, σκέφτομαι “γιατί βασάνιζα τόσες φορές τον εαυτό μου;».

Για τις συμβουλές που της έδωσε η δάσκαλος φωνητικής της ταινίας Οι Άθλιοι: «Φαντάσου ότι κάνεις βαθύ λαρύγγι σε ένα πέος, νιώσε αυτό το αίσθημα στο πίσω μέρος του μυαλού σου, και μετά τραγούδα. Εκεί βρίσκεται ο λάρυγγάς σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα