Άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή; Νέα στοιχεία δείχνουν ότι ο Λούμπιτς ίσως μετάνιωσε την ύστατη ώρα

18:37 7/5/2015 - Πηγή: KoolNews

Για προσχεδιασμένο έγκλημα από τον Αντρέας Λούμπιτς, με «πρόβα» της συντριβής στην αμέσως προηγούμενη πτήση από αυτή που οδήγησε στο θάνατο 150 ανθρώπους, έκανε την Τετάρτη λόγο η Bild, νέα στοιχεία όμως δείχνουν ότι ο συγκυβερνήτης της μοιραίας πτήσης 4U9525 ίσως και να μετάνιωσε την τελευταία στιγμή.

Ενενηντατρία δευτερόλεπτα πριν το Airbus της Germanwings

συντριβεί στην βουνοπλαγιά την 24η Μαρτίου, ο Λούμπιτς προσπάθησε να παρακάμψει τον αυτόματο μηχανισμό καθόδου που είχε ενεργοποιήσει, όπως αποκαλύπτουν τα ευρήματα από το μαύρο κουτί. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα που παρουσιάζουν τις αποκαλύψεις, ο συγκυβερνήτης ίσως άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή και θέλησε να αποτρέψει την τραγωδία, βγάζοντας το αεροσκάφος από τη μοιραία τροχιά

Ο 28χρονος Λούμπιτς, ο οποίος έπασχε από κατάθλιψη και εμφάνιζε αυτοκτονικές σκέψεις, κλείδωσε έξω από το κόκπιτ τον πιλότο Πάτρικ Ζοντεχάιμερ όταν ο τελευταίος βγήκε για σωματική ανάγκη, και έθεσε το αεροσκάφος σε τροχιά θανάτου.

Σύμφωνα ωστόσο με Γάλλους ερευνητές, επιχείρησε να πάρει τον έλεγχο της καταραμένης πτήσης λίγο πριν το μοιραίο. «Μεταξύ των λεπτών 10:39:33 και 10:40:07, καταγράφηκε μια κίνηση από τη πλευρά του συγκυβερνήτη ο οποίος σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του αεροσκάφους, αλλά η προσπάθειά του δεν ήταν αρκετά ισχυρή ώστε να απενεργοποιήσει τον αυτόματο πιλότο, αναφέρει η έκθεση.

The post Άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή; Νέα στοιχεία δείχνουν ότι ο Λούμπιτς ίσως μετάνιωσε την ύστατη ώρα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα