Άλλα κόλπα! – Οι κινήσεις που καλύτερα να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού

Είσαι έτοιμος για το πρώτο ραντεβού. Έχεις ντυθεί στην τρίχα, είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και έτοιμος για όλα. Αλλά μην νομίζεις ότι θα είναι εύκολο για να την κατακτήσεις. Ναι, δείχνεις ωραίος, αλλά μην περιμένεις να τα κάνει όλα για σένα η σειρά NIVEA MEN. Πρέπει και εσύ να βάλεις το χεράκι σου.

Για αυτό ξέχνα όσα ήξερες και όσα σου είπαν οι φίλοι σου. Υπάρχουν κάποια πράγματα που καλό είναι να αποφύγεις στο πρώτο ραντεβού - δεν θέλεις άλλωστε να ξεκινήσεις μια σχέση με το...

αριστερό. Πάρε μια γεύση από don'ts!

Κλισέ ατάκες: "Νιώθω ότι σε ξέρω μια ζωή", "ο χρόνος μαζί σου περνάει γρήγορα", "μακάρι να μην τελείωνε αυτή η βραδιά" και άλλα τέτοια. Απλά έτσι δείχνεις ότι είσαι ένας άνθρωπος χωρίς φαντασία και απελπισμένος να τη ρίξεις. Μην κάνεις τέτοια λάθη.

Να σου πω τι πέρασα με την πρώην μου: Είσαι τρελός; Τι αρχίζεις και λες ιστορίες για την πρώην σου; Θα σου άρεσε να λέει και εκείνη πως πέρασε με τους παλιούς της έρωτες; Άσε που δείχνεις ότι είσαι κουτσομπόλης. Ο σωστός ο άντρας δεν μιλάει για τις παλιές του κατακτήσεις.

Τι ώρα πήγε;: Όχι όταν σου μιλάει δεν κοιτάς το ρολόι σου, το κινητό σου, την άλλη στο απέναντι τραπέζι. Οι γυναίκες ένα από τα πράγματα που θέλουν είναι η προσοχή του άλλου. Έναν άνθρωπο που να ενδιαφέρεται για αυτές και να τις ακούει.

Δικά μου, δικά σου: Ο κόσμος να χαλάσει, ότι και να γίνει πρέπει να πληρώσεις εσύ το πρώτο ραντεβού. Άρα όταν έρθει ο λογαρισμός και τον δεις, μην βγάλεις 10 ευρώ και πεις "τόσα είναι τα δικά μου". Μεγάλη ξεφτίλα.

Τα λέμε: Στο τέλος της βραδιάς, ότι και να γίνει την γυρνάς στο σπίτι. Τι; Δεν έχεις αυτοκίνητο; Πάρε ταξί και γύρνα την. Έτσι δείχνεις ότι πραγματικά ενδιαφέρεσε για αυτήν.

Keywords
Τυχαία Θέματα