Αλέξης Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πού σκληρός για να πεθάνει».

Από την πλατεία Κλαυθμώνος, μπροστά στους υποστηρικτές και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας για την μεγάλη νίκη της παράταξης του στις εκλογές. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε αρχικά τον κόσμο και τόνισε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω γι'

αυτή την καθαρή νίκη. Αισθάνομαι σήμερα δικαιωμένος.

Είναι μια νίκη του λαού. Δώσαμε μια σκληρή και δύσκολη μάχη. Ο ελληνικός λαός έδωσε καθαρή εντολή για να σηκώσουμε ψηλά την υπερηφάνεια του λαού μας. Συνεχίζουμε τον όμορφο αγώνα μας για να βάλουμε μπροστά το δίκιο του λαού μας. Η σημαία η ελληνική κυματίζει όχι μόνο στις πλατείες της Ελλάδας αλλά και στις πλατείες όλης της Ευρώπης. Είμαστε συνώνυμο του αγώνα και θα τον συνεχίσουμε για μια ολόκληρη τετραετία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Έχουμε στενούς δεσμούς με τα λαϊκά στρώματα. Εχουμε μπροστά μας δυσκολίες αλλά και στέρεο έδαφος, έχουμε προοπτική.

Το αποτέλεσμα ανήκει στους ανθρώπους που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο που θα το πετύχουμε με σκληρό αγώνα και πολλή δουλειά Η ανάκαμψη δεν θα έρθει με τρόπο μαγικό αλλά με αγώνα και δουλειά για να επιστρέψουμε σε ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο, με προστασία του αδυνάμου και αναδιανομή του πλούτου.
Να ξεμπερδέψουμε με τη φαυλότητα και το παλιό καθεστώς».

Σε εκείνο το σημείο, έκανε την εμφάνιση του και ο Πάνος Καμμένος με τον Αλέξη Τσίπρα να λέει:
«Να ευχαριστήσω θερμά τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο τον Καμμένο. Ενώνουμε τις σημαίες μας και θα συνεχίσουμε μαζί. Να ευχαριστήσω τους Οικολόγους Πράσινους και τους Ευρωπαίους Πράσινους

Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια για να σηκώσουμε ψηλά τον ήλιο πάνω από την πατρίδα μας για τη δικαιοσύνη και την προκοπή για να έχουμε μια πιο ισχυρή Ελλάδα μετά από τέσσερα χρόνια.

Εχουμε εντολή να ξεμπερδέψουμε με το καθεστώς της διαπλοκής και της διαφθοράς. Από αύριο κιόλας ξεμπερδεύουμε με το παλιό».

The post Αλέξης Τσίπρας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πού σκληρός για να πεθάνει». appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλέξης Τσίπρας, Ο ΣΥΡΙΖΑ,alexis tsipras, o syriza