Αλέκα Καμηλά: Ό,τι σηκώνεται, θα το σηκώσω

Το γνωστό πρώην μοντέλο και σύζυγος του Πέτζα Στογιάκοβιτς, που παράτησε τη ζωή και την καριέρα της στην Ελλάδα για να τον ακολουθήσει στην Αμερική, μίλησε για τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα, το γεγονός ότι έμεινε έγκυος στο 3ο ραντεβού και δηλώνει ευθαρσώς: Ό,τι σηκώνεται θα το σηκώσω.

Είναι στιγμές που οι ανθρώπινες σχέσεις μπορεί να είναι πολύ δύσκολες, αλλά και άλλες που το timing, οι προτεραιότητες, τα πάντα κουμπώνουν ιδανικά, όπως στην περίπτωση Στογιάκοβιτς-Καμηλά. Η Αλέκα Καμηλά

μίλησε στο Joy για το πως εξελισσόταν η σχέση τους με απόσταση.

«Είχε έρθει διακοπές εδώ και λίγο πριν φύγει για να ξεκινήσει τη σεζόν στην Αμερική τον γνώρισα. Στην αρχή ήταν μια απλή γνωριμία, ένα ραντεβού στα τυφλά, που είχαν κανονίσει κοινοί φίλοι, που σταδιακά εξελίχθηκε σε σχέση έστω και μέσω τηλεφώνου λόγω απόστασης», ενώ μετά από μόλις τρία ραντεβού «Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ‘έχεις πέντε λεπτά;’ και του είπα ότι είμαι έγκυος. Το σκεφτήκαμε, το συζητήσαμε κι αυτός ήταν πολύ πιο θετικός από εμένα. Οι αθλητές θέλουν την οικογένεια, θέλουν μια βάση, ένα στήριγμα».

Το γνωστό μοντέλο δεν δίστασε να πει πως όταν έρθει η ώρα θα κάνει ό,τι πλαστική επέμβαση χρειάζεται για να μην αλλοιωθεί η εικόνα της: «Ό,τι σηκώνεται θα το σηκώσω, δεν θα αφήσω να πέσει τίποτα!»

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα