Αίμα στην άσφαλτο πριν την έξοδο: Νταλίκα-φονιάς παρέσυρε αυτοκίνητα [βίντεο]

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν μία νταλίκα συγκρούστηκε με πολλά αυτοκίνητα.

Το τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στον περιφερειακό κόμβο του Πανοράματος-Πυλαίας. Σύμφωνα με το seleo.gr, μία νταλίκα εξετράπη από την πορεία της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με πολλά διερχόμενα αυτοκίνητα ενώ κατέληξε σε μία κολόνα της ΔΕΗ.

Ο

δρόμος προς τα δυτικά έχει κλείσει με αποτέλεσμα να υπάρχει μέχρι και αυτή τη στιγμή σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα. Στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, σταθμοί τροχαίας και πυροσβεστικής, ενώ παράλληλα οι αρχές εκτρέπουν την κυκλοφορία των οχημάτων από παράπλευρες οδούς.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Αποκαταστάθηκε πλήρως, η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα της περιφερειακής οδού προς τα δυτικά, στο οποίο, προσωρινά, λειτουργούσε μόνο η δεξιά λωρίδα, έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και τέσσερις να τραυματιστούν ελαφρά.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά και στα δύο ρεύματα της περιφερειακής οδού, καθώς το επικαθήμενο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα, μετακινήθηκε.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτογραφίες seleo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα