Αγνοούνται δύο ψαράδες στον Πλαταμώνα – Μεγάλη η επιχείρηση ανεύρεσής τους

Σε εξέλιξη βρίσκεται το επιχειρησιακό σχέδιο εντοπισμού, από ξηράς και αέρος, των δύο ψαράδων που αγνοούνται στην περιοχή του Πλαταμώνα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή ολόκληρο επιχειρησιακό σχέδιο εντοπισμού, από ξηράς και αέρος, των δύο ψαράδων που αγνοούνται στην περιοχή του Πλαταμώνα.

Οι δύο άνδρες, 65 και 54 χρόνων μπήκαν χθες το απόγευμα στις 19:00 στο φουσκωτό τους στην περιοχή του Πλαταμώνα. Γύρω στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα κι αφού δεν είχαν επιστρέψει, αναστατωμένη η σύζυγος του ενός κάλεσε τις αρχές για να αναφέρει το συμβάν,

όπως αναφέρει δημοσίευμα του thessday.gr.

Με τις πρώτες αχτίδες φωτός οι έρευνες ξεκίνησαν, με τέσσερα πλωτά σκάφη του λιμενικού από την Κατερίνη, τον Αγιόκαμπο, το Στόμιο και τα Μουδανιά της Χαλκιδικής «οργώνουν» τη θαλάσσια περιοχή. Συμμετέχουν ακόμη και μερικά ιδιωτικά σκάφη, ενώ τις από αέρος έρευνες έχει αναλάβει το πλήρωμα του ελικοπτέρου του λιμενικού «Augusta Bell».

Τέλος, από ξηράς συμμετέχουν δυνάμεις του τμήματος δίωξης λαθρομεταναστών λεπτοκαρυάς και λοιπές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά, μέχρι στιγμής, οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει καρπούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα