Αγκαλιά με το Γκιούλιβερ – Τα μέρη που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς πριν ωριμάσεις

Το να ταξιδεύεις νέος είναι σημαντικό γιατί ανακαλύπτεις τον κόσμο. Ανακαλύπτεις ποιος είσαι βιώνοντας καινούριες εμπειρίες πριν αποφασίσεις να πάρεις τις μεγάλες αποφάσεις – δημιουργία οικογένειας, καριέρα και όλα αυτά τα τρομακτικά που θα σε σημαδέψουν για την υπόλοιπη ζωή σου.

Φτάνεις κάποια στιγμή στη φάση που έχεις βαρεθεί να ταξιδεύεις στα ίδια και στα ίδια μόνο και μόνο επειδή είναι κοσμοπολίτικα. Αναζητάς κάτι εξεζητημένο, extreme και αυτό που λένε once in a lifetime.

Τα

ππαρακάτω μέρη είναι όλα αυτά μαζί και ακόμα περισσότερα. Σίγουρα δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα για να πας σε όλα αυτά, αλλά ένα από αυτά θα πρέπει να το βάλεις στόχο να το επισκεφτείς.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Βουνό Φίτζ στην Παταγονία – Χιλή

Ένα μοναδικό τοπίο θα αντικρύσετε όσοι επιλέξετε να ανεβείτε καθώς στη κορυφή υπάρχει μία λίμνη. Όσοι θέλετε κάτι πιο κοντινό μπορείτε να επισκεφτείτε τα Ζαγοροχώρια (κατά προτίμηση το χειμώνα για να είναι χιονισμένα τα βουνά) και να δείτε την Δρακολίμνη της Τύμφης που βρίσκεται σε υψόμετρο 2000 μέτρων. Ο μόνος τρόπος για να πάτε είναι η πεζοπορία γι αυτό όσοι αγαπάτε τη φύση και το περπάτημα δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα