Αγχωμένη… πρεμιέρα για την Ζέτα Δούκα στον Alpha

Έτοιμη να αντιμετωπίσει τη νέα πρόκληση της παρουσίασης εκπομπής του Alpha δήλωσε η Ζέτα Δούκα σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Η ηθοποιός που διανύει μία καλή περίοδο στην ζωή της είναι αισιόδοξη για το μέλλον, καθώς μόνο έτσι η τύχη μπορεί να χαμογελάσει.

Η ηθοποιός σήμερα κάνει την έναρξη της νέας εκπομπής του Alpha

με τίτλο «Check Up». Η θεματολογία της εκπομπής θα περιλαμβάνει κυρίως ζητήματα υγείας, ποιότητας ζωής, διατροφής, άσκησης και ψυχικής υγείας.

Όπως η ίδια δήλωσε, το συγκεκριμένο αντικείμενο την ενδιαφέρει σε μεγάλο βαθμό, αφού και η ίδια τηρεί στην καθημερινότητά της κάποιους κανόνες υγείας. Το μότο της άλλωστε είναι «Προσπαθήστε να είστε ευτυχισμένοι και να έχετε μία ισορροπημένη ζωή προκειμένου να μακροημερεύσετε καλά».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την παρουσίαση ιατρικής εκπομπής, η Ζέτα Δούκα είπε πως ο σύλλογος «Ανάσα» που ιδρύθηκε το 2008, την ώθησε να ασχοληθεί άμεσα με τον τομέα της υγείας. Η ίδια, που στο παρελθόν έπασχε από νευρική ανορεξία θεωρεί πως αυτό το μεγάλο νόσημα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ψυχικό νόσημα εν τη γενέσει του και από την υπόλοιπη οικογένεια.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Ζέτα Δούκα θεωρεί πως δεν της λείπει κάτι και στο παρελθόν έχει ζήσει μεγάλους έρωτες, όνειρα αλλά και απογοητεύσεις.

Όσον αφορά την άποψη της για την κατάσταση που επικρατεί η ηθοποιός δήλωσε: «Θέλω να βλέπω τον κόσμο ευτυχισμένο, να μην είναι μίζερος και κλαψιάρης. Θα ήθελα να είναι πιο καλλιεργημένος, πιο αισθητικά ανεπτυγμένος και να ζώ σε έναν κόσμο όπου τα όνειρά μου θα μπορούν να υλοποιούνται. Ακόμη και να μην υπάρχει ανεργία και πείνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα