Αυτός είναι ο «τιμοκατάλογος» της Χρυσής Αυγής [βίντεο]

Ακόμη μία συγκλονιστική αποκάλυψη για τη δράση μελών της Χρυσής Αυγής φέρνει στο φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου BBC.

Με τίτλο: «Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα: Μην πεις λέξη αλλιώς θα κάψω σε ζωντανή», το ρεπορτάζ αποκαλύπτει πληρωμές

μελών του κόμματος έτσι ώστε να προχωρήσουν σε ξυλοδαρμούς ενώ φιλοξενεί δηλώσεις μίας πρώην υποστηρίκτριας του κόμματος η οποία παραδέχεται ότι προσχώρησε στη Χρυσή Αυγή, αναζητώντας υποστήριξη καθώς είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση.

«Μόλις μπήκα μέσα είδα γκλομπς και ασπίδες. Όταν μπήκε στην αίθουσα ο αρχηγός, όλα τα μέλη στάθηκαν προσοχή. Μιλούσαν για ξυλοδαρμούς ομοφυλοφίλων και σκουρόχρωμων ανθρώπων» δήλωσε η γυναίκα και κατήγγειλε πως ένα πρώην μέλος του κόμματος της έκανε μία προσφορά: «Μου είπε ότι μπορεί να σπάσει το χέρι κάποιου για 300 ευρώ, να βάλει φωτιά σε ένα αυτοκίνητο για 1.000 ευρώ ή να στείλει κάποιον στο νοσοκομείο για έναν μήνα για 1.500 ευρώ».

Ωστόσο, η ίδια δήλωσε πως δεν επιθυμούσε να κάνει κάτι από αυτά και αμέσως μετά το περιστατικό, αποσύρθηκε από την οργάνωση.

«Αργότερα, ο ίδιος επέστρεψε και απείλησε ότι σε περίπτωση που πούμε ο,τιδήποτε για αυτήν τη συζήτηση, θα μας έκαιγε ζωντανούς», δήλωσε στο βρετανικό δίκτυο η γυναίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα