Αυτός είναι ο Μανώλης Καπελώνης που σκοτώθηκε – Έπεσε το προφίλ του στο Facebook

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική κοινωνία, από την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νεαρών μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο.

Ο 22χρονος Μανώλης Καπελώνης είναι ο ένας από τους δύο νεαρούς που δέχθηκαν καταιγισμό σφαιρών από τους δύο άγνωστους δράστες. Ο νεαρός έπεσε νεκρός, όπως και ο Γιώργος Φουντούλης που βρισκόταν δίπλα του.

Σε ανάρτηση

στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής λίγα λεπτά μετά το περιστατικό αναφερόταν : «Δύο Έλληνες 22 και 27 χρονών έχουν πέσει νεκροί από εν ψυχρώ πυροβολισμούς στο Ν. Ηράκλειο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην λεωφόρο Ηρακλείου. Ο ένας είναι βαριά τραυματισμένος και διακομίζεται αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο "Γεννηματάς". Δράστες ήταν δυο επιβαίνοντες σε μηχανή, οι οποίοι κατέβηκαν και πυροβόλησαν εξ επαφής τους τρεις νέους».

Άμεση ήταν πάντως η αντίδραση του κόσμου στο άκουσμα της δολοφονίας των δύο νεαρών. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταιγίστηκαν από πλήθος μηνυμάτων που εκδήλωναν τα συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των νεαρών καθώς και μηνύματα για τον άδικο χαμό τους. Το προφίλ μάλιστα των δύο νεαρών στο facebook επισκέφθηκαν χιλιάδες κόσμου προκειμένου να γράψουν ένα αντίο.

Τις τελευταίες ώρες πάντως το προφίλ του Μανώλη Καπελώνη έχει σβηστεί καθώς δεν είναι πλέον ενεργό.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα