Αυτός είναι ο 22χρονος λάτρης του Εωσφόρου – Ζητούσε από το Youtube βοήθεια για να γίνει σατανιστής!

Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε στους αστυνομικούς ο 22χρονος σατανιστής από τη Γλυφάδα όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε την 40χρονη άστεγη για να την προσφέρει θυσία στον Εωσφόρο αλλά και τα σχέδια του για την επόμενη ανθρωποθυσία την οποία προετοίμαζε για τις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Παπαγεωργίου ο οποίος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ήθελε να συλληφθεί για να εξαργυρώσει το τίμημά του συμβολαίου του με τον Σατανά! Σύμφωνα με αξιωματικούς της

Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ο 22χρονος σατανιστής, πρώτα έκοψε τις φλέβες του για να "επικυρώσει" το συμβόλαιο με τον Σατανά και σχημάτισε τον ανάποδο σταυρό και το "666 και μετά την σκότωσε πολτοποιώντας το κεφάλι της με μια πέτρα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, για την εξιχνίαση του εγκλήματος αυτού, που παρουσίαζε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ως προς τα ενδεχόμενα κίνητρα και τον τρόπο διάπραξης πραγματοποιήθηκε ενδελεχής και εμπεριστατωμένη διερεύνηση, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα ευρήματα, τα στοιχεία και τα δεδομένα που προέκυπταν, σε συνάρτηση με τις επιμέρους συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η ανθρωποκτονία.

Στοχευμένες έρευνες πραγματοποιήθηκαν στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εντοπίστηκαν συνομιλίες άγνωστου ατόμου, οι οποίες περιείχαν στοιχεία δηλωτικά της διάπραξης του εγκλήματος. Συγκεκριμένα, ο 22χρονος είχε και ψεύτικο προφίλ στο facebook, όπου εμμέσως, πλην σαφώς, είχε γράψει για τη δολοφονία, ενώ, όταν είχε γυρίσει στο σπίτι του, είχε πει και στους γονείς του για τη δολοφονία, αλλά εκείνοι δεν τον είχαν πιστέψει.

Πέρα από την ομολογία του, συγκλονίζει το γεγονός ότι ο ίδιος πριν από δύο μήνες, δηλαδή τον Απρίλιο οπότε και δολοφόνησε την 41χρονη στην Γλυφάδα, έγραφε στο Youtube, όπου διατηρεί λογαριασμό ότι θέλει να γίνει σατανιστής.

Ζητούσε μάλιστα βοήθεια για να γνωρίσει τα κατάλληλα άτομα. Δείτε τι έγραψε ως σχόλιο κάτω από το βίντεο με το τραγούδι του συγκροτήματος μπλακ μέταλ, Rotting Christ, με τίτλο "Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού".

Keywords
Τυχαία Θέματα