Αυτοκτόνησε ο μακελάρης του Μιλγουόκι

Δύο είναι τελικά οι νεκροί από το μακελειό στο Γουισκόνιν του Μιλγουόκι, όταν ο 55χρονος Τζον Μόουζες μπήκε στο  σπίτι δίπλα στο δικό του και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Από τα πυρά σχεδόν ξεκληρίστηκε μία οικογένεια.

Νεκροί έπεσαν ο 30χρονος πατέρας της οικογένειας και ο 4χρονος γιος, ενώ η 28χρονη μητέρα και τα άλλα δύο παιδιά (6χρονος και 7χρονη) τραυματίστηκαν αλλά είναι εκτός κινδύνου, ενώ από τις σφαίρες γλίτωσε ο 8χρονος γιος.

Ο Μόουζες, αφού έβαλε φωτιά στο σπίτι του, φόρεσε μια μάσκα που χρησιμοποιούν οι ελαιοχρωματιστές και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και

εισέβαλλε με το όπλο στο διπλανό οίκημα, όπου και βρίσκεται ένα spa ομορφιάς και άρχισε να πυροβολεί. Ο πατέρας που μπήκε σαν ασπίδα μπροστά από τα παιδιά του σκοτώθηκε, ενώ δεν κατάφερε να σώσει ούτε τον 4χρονο γιο του.

Η μητέρα παρά τα τραύματα που έφερε στη λεκάνη και τα δύο πόδια, κατάφερε να βγει ουρλιάζοντας από το κτίριο, κρατώντας στα χέρια της τον 4χρονο γιο της και φώναζε για βοήθεια.

Η αστυνομία πιστεύει πως ο 55χρονος αυτοκτόνησε με το 38αρι ρεβόλβερ του, που είχε χρησιμοποιήσει στο μακελειό πριν, αφού έχει βρεθεί ένα καμένο πτώμα στο σπίτι του και δίπλα σε αυτό ένα πιστόλι.

Δείτε τα video…

Keywords
Τυχαία Θέματα