Αυτοί είναι πρόεδροι (vid)

Όταν ο Zach Galifianakis και ο Will Ferrell κατεβαίνουν σε προεκλογική καμπάνια, τότε δεν χωράνε προγνωστικά, παρά μόνο γέλια.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Μπορεί στην έκρυθμη πολιτική ζωή της χώρας μας να μην υπάρχει χώρος για αστεία ή αστεϊσμούς, αλλά ευτυχώς, δεν ισχύει παντού το ίδιο. Στην Αμερική η κριτική και η διακωμώδηση μέσα από την 7η τέχνη, της σοβαροφάνειας και της τηλεοπτικής εμπορευματοποίησης των προεκλογικών αγώνων πέφτει σύννεφο, και οι ταινίες που ασχολούνται με τον πολιτικό

βίο της χώρας όλο και πληθαίνουν-η κάθε μία κοιτώντας την πραγματικότητα από την δικιά της πλευρά (βλέπε το “W.” πριν λίγα χρόνια και το “The Ides of March” πρόσφατα).

Κάπως έτσι ήρθε και η ιδέα για την δημιουργία της ταινίας “The Campaign”, όπου σατιρίζει τα κακώς κείμενα του αγώνα των Αμερικάνων υποψηφίων για το χρίσμα στην πολιτεία τους. Για να το ελαφρύνουμε ακόμα περισσότερο το ζήτημα όμως, υποψήφιοι στο φιλμ είναι δύο από τις πιο γελοίες φάτσες των ελαφροκωμωδιών του Χόλυγουντ. Ο ελληνικής καταγωγής, Zach Galifianakis και ο Will Ferrell κονταροχτυπιούνται για μία θέση στο Κογκρέσο, ενώ την σκηνοθετική υπογραφή του βάζει ο Jay Roach, δημιουργός της τριλογίας του “Austin Powers”.

Δες το τρέιλερ και… αποφάσισε εσύ ποιον θα ψηφίσεις από τους δύο.

Διαβάστε ακόμα:

* Ακόμα περισσότερο “Kick Ass”

* 10 ταινίες με άρωμα καλοκαιριού

* Είναι σκοτεινό. Είναι τέλειο… (vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα