Αυτοί είναι οι Πακιστανοί που απήγαγαν τον επιχειρηματία από τα Καλύβια [εικόνες]

17:20 3/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Η ΕΛΑΣ έδωσε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των οχτώ Πακιστανών που βρίσκονται πίσω από την απαγωγή του 26χρονου επιχειρηματία στα Καλύβια τον περασμένο Ιούλιο.Τα τέσσερα από τα οχτώ μέλη της εγκληματικής οργάνωσης έχουν συλληφθεί ήδη κατά τη διάρκεια επιχείρησης που διεξήγαγε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη

των άλλων τεσσάρων μελών.

Σε βάρος των οκτώ ανδρών ασκήθηκε ποινική δίωξη για την σύσταση και δράση εγκληματικής οργάνωσης, αρπαγής κατά συναυτουργία και κατά συρροή ενώ τα χαρακτηριστικά τους ήταν καλυμμένα, απόπειρα ανθρωποκτονίας, σωματική βλάβη από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, παράνομη κατοχή όπλου και παράβαση του Νόμου περί εισόδου, διαμονής και κοινωνικής ένταξης υπηκόων χωρών στην Ελλάδα.

Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στη διερεύνηση της συμμετοχής των εγκληματιών σε άλλες αξιόποινες πράξεις. Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους αριθμούς 210-6411111 και 210-6476232 για την παροχή της οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με τους οχτώ άνδρες. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται το απόρρητο της επικοινωνίας και η ανωνυμία.

Παρακάτω ακολουθούν οι φωτογραφίες των επτά Πακιστανών καθώς δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα η φωτογραφία του DITAR ή DITTA Alli ή Allah.

1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Hafiz Abdul ή Satar του Karam Ali

Keywords
Τυχαία Θέματα