Αυτοί είναι οι διοικητικοί υπάλληλοι που τίθενται σε διαθεσιμότητα

Αναρτήθηκαν οι διαπιστωτικές πράξεις για την ένταξη σε διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας.

Νωρίτερα, είχαν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ οι τελικοί πίνακες των προς διαθεσιμότητα υπαλλήλων.

Σύμφωνα με τις πράξεις οι πρυτάνεις των Πανεπιστημίων είναι υπεύθυνοι για να:

α) Να ενημερώσουν εγγράφως τον κάθε υπάλληλο που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με την ανωτέρω Υπουργική Απόφαση, με ταυτόχρονη επικαιροποίηση της βάσης του Μητρώου Μισθοδοτούμενων

Ελληνικού Δημοσίου (Απογραφή) με τα στοιχεία εκείνα των υπαλλήλων που τίθενται σε καθεστώς διαθεσιμότητας (Αποδέσμευση των υπαλλήλων με την αιτιολογία «Θέση σε καθεστώς διαθεσιμότητας»),

β) Να καταρτίσουν τους πίνακες των επόμενων μισθολογικών καταστάσεων με βάση τη μεταβολή της υπηρεσιακής κατάστασης των υπαλλήλων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και την αποστολή τους στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ).

Δείτε τον πίνακα διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Πανεπιστημίου Κρήτης εδώ.

Δείτε τον πίνακα διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εδώ.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα