Αυτό είναι το σπίτι που κρατούσαν οι απαγωγείς τον Μανώλη Καραμολέγκο [εικόνες & βίντεο]

Βροχή καταφθάνουν επιπλέον στοιχεία για την δικογραφίας των απαγωγέων του γνωστού επιχειρηματία, Μανώλη Καραμολέγκου. Παράλληλα οι Αρχές ανακάλυψαν και ερεύνησαν εξονυχιστικά το σημείο όπου κρατήθηκε για 2-3 ώρες παρέμεινες μαζί με τους δράστες.

Εκεί ο επιχειρηματίας, μεταφέρθηκε λίγο μετά την απαγωγή του και παρέμεινε μέχρι την στιγμή να μεταφερθεί στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το zougla.gr, πρόκειται για ένα σπίτι επί της διασταύρωσης των οδών Αγ. Σεραφείμ και Ειρήνης στη Βιομηχανική Περιοχή

της Κερατέας. Το βράδυ της Πέμπτης άνδρες της αστυνομίας έφθασαν στο συγκεκτιμένο ακίνητο και το έκαναν «φύλλο και φτερό». Μάλιστα έγινε γνωστό πως οι δράστες την είχαν νοικιάσει από έναν ομογενή από τη Ρωσία. Είναι ένα σπίτι πολύ απομονωμένο , δυσπρόσιτο και ο εντοπισμός του είναι εξαιρετικά δύσκολος.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το βέβαιο είναι πως εντός του σπιτιού υπήρχαν «ίχνη ζωής» αφού υπήρχαν πολλά προσωπικά αντικείμενα τα οποία εξετάζονται, αλλά και εξωτερικά φαινόταν να είναι ιδιαιτέρως περιποιημένο. Οι άνδρες της Σήμανσης έλαβαν περαιτέρω στοιχεία όπως δακτυλικά αποτυπώματα και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα