Αυτή είναι η 13χρονη που έχασε τη ζωή της από τις αναθυμιάσεις από το μαγκάλι [εικόνα]

Για ακόμη μια φορά η ζωή δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο και μάλιστα στα πιο αθώα πλάσματα. Η 13χρονη Σάρα μαζί με την 54χρονη άνεργη μητέρα της ζούσε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Όμως η χθεσινή νεροποντή σε συνδυασμό με τη χαμηλή θερμοκρασία ανάγκασε μητέρα και κόρη να ανάψουν ένα μαγκάλι με κάρβουνα προκειμένου να ζεσταθούν., αφού το σπίτι δεν είχε καν ηλεκτρικό.

Στις 23:10 το βράδυ

της Κυριακής, η 54χρονη τραγική μητέρα αντιλήφθηκε ότι η Σάρα είχε χάσει τις αισθήσεις της. Κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ και ζήτησε τη βοήθεια των γειτόνων, όμως ήταν ήδη αργά. Η μικρή Σάρα «έφυγε» στον ύπνο της πνιγμένη από αναθυμιάσεις που τις προκάλεσε αυτοσχέδιο μαγκάλι.

Γνωστοί και φίλοι της οικογένειας αλλά και συμμαθητές της 13χρονης μαθήτριας είναι σοκαρισμένοι από τον τραγικό χαμό της, μη μπορώντας να πιστέψουν την τραγωδία που έκρυβε το φτωχικό σπίτι των δύο γυναικών.

Η μητέρα αρνείται το σκηνικό της τραγωδίας

Η 54χρονη της άτυχης μαθήτριας, ισχυρίζεται πως το βράδυ της Κυριακής δεν είχε ανάψει το μαγκάλι, κάτι που όμως είχε κάνει της περασμένη βραδιά. Το Σαββατόβραδο οι δυο τους το είχαν ανάψει, όχι την ημέρα του θανάτου της. Ισχυρίζεται επίσης ότι το βράδυ της Κυριακής κοιμήθηκε μαζί με την κόρη της σε απόσταση ενός μέτρου από το μαγκάλι χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα