Αυτά είναι τα πιο ακριβοπληρωμένα επαγγέλματα στον κόσμο

Οινολόγος, σωματοφύλακας, πιστοποιημένος (αντι)χάκερ, ανιχνευτής καταιγίδων και τηλεφωνική υπηρεσία προσωπικών επαφών δεν είναι μόνο αντισυμβατικά επαγγέλματα αλλά αναδεικνύονται και στα πιο προσοδοφόρα που μπορεί να επιλέξει κανείς.

Σύμφωνα με έρευνα του πρακτορίου Bloomberg οι επαγγελματίες αυτοί έχουν τη δυνατότητα να κερδίζουν πάνω από 7.308 ευρώ τον μήνα περνώντας φυσικά από δύσκολες δοκιμασίες μέχρι να καταξιωθούν στον χώρο.

Δείτε τα επαγγέλματα και δίπλα τα ποσά σε ευρώ τον χρόνο:

Σωματοφύλακας: 132.000Χειρουργός:
130.000Τηλεφωνικές υπηρεσίες προσωπικής επαφής (ροζ τηλέφωνα): 116.000Πιστοποιημένος (αντι)χάκερ: 108.000Διευθύνων Σύμβουλος και Πολιτικός Μηχανικός: 103.000Πιλότος πολιτικής αεροπορίας: 98.000Ανιχνευτής καταιγίδων: 96.000Δικηγόρος: 95.000Οινολόγος: 91.000Ανώτατος στέλεχος πληροφορικής, διευθυντής μάρκετινγκ: 73.000 και άνω

Υπάρχουν 214 κορυφαίοι οινολόγοι στον κόσμο, γνωστοί ως Master of Wine, με ετήσια εισοδήματα 91.000 ευρώ. Για να συμπεριληφθεί κάποιος στην ομάδα αυτή θα πρέπει, όμως, να αποκτήσει οινική εκπαίδευση, ολοκληρώνοντας τέσσερις κύκλους ανώτατων σπουδών που μπορεί να διαρκέσουν ως και μία 12ετία

Η ανίχνευση... καταιγίδων μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται ένα παράξενο επάγγλεμα όμως τα ετήσια εισοδήματά των επαγγελματιών ανέρχονται στα 96.000 ευρώ ενώ εκτός από εμπειρία στη μετεωρολογία καλούνται να έχουν και διάθεση περιπέτειας αφού οι εργασία τους περιλαμβάνει τις πλέον αντίξοες συνθήκες.

Οι πιστοποιημένοι (αντι)χάκερ είναι μια επαγγελματική ομάδα που φλερτάρει με τον κόσμο του ηλεκτρονικού εγκλήματος. Εκείνοι που ειδικεύονται σε αυτόν το χώρο, ουσιαστικά, θα πρέπει να θωρακίσουν ένα ηλεκτρονικό δίκτυο από επίδοξους χάκερ, προς όφελος των πελατών τους. Οι υπηρεσίες τους εκτιμώνται ιδιαιτέρως, με τις ετήσιες αποδοχές να φτάνουν τα 108.184 ευρώ.

Αρκετά προσοδοφόρες είναι επίσης οι υπηρεσίες προσωπικών επαφών. Τα «ροζ τηλεφωνήματα» μπορούν να εξασφαλίσουν έναν λίαν αξιοπρεπή τρόπο ζωής. Τα ετήσια έσοδα μπορεί να ανέλθουν στα 116.000 ευρώ.

Οι σωματοφύλακες όμως, είναι η κατηγορία επαγγελματιών με τις υψηλότερες αποδοχές. Κερδίζουν περίπου 132.000 ευρώ τον χρόνο, αλλά θα πρέπει είτε να έχουν υπηρετήσει στον στρατό, είτε στις κρατικές μυστικές υπηρεσίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα