Αυτά είναι τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά που επέλεξε η Telegraph – Εσύ ποιο προτιμάς; [εικόνες]

Τις ομορφιές της Ελλάδας επέλεξαν να εξυμνήσουν για μία ακόμα φορά οι δημοσιογράφοι της βρετανικής «Telegraph» με ένα εκτενές φωτογραφικό αφιέρωμα στα νησιά της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, η συντακτική ομάδα της εφημερίδας παρουσίασε τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά, για το καθένα από τα οποία δίνει και τα «δυνατά σημεία» του.

Πρώτη θέση στη λίστα κατέχει η Ζάκυνθος με τις όμορφες παραλίες της, ακολουθεί η Κέρκυρα που θεωρείται το κατάλληλο

μέρος για οικογενειακές διακοπές, η Δήλος, η Μύκονος ενώ την πεντάδα συμπληρώνει η μαγευτική Κρήτη που παρουσιάζεται ως το μέρος με το καλύτερο φαγητό.

Από το αφιέρωμα δεν απουσιάζει η Ρόδος, η Άνδρος ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ότι συγκαταλέγονται και πιο μικρά νησιά, όπως η Σκύρος, η Νίσυρος, η Σκόπελος, η Σύμη. Δες αναλυτικά τη σειρά…

1 από 19 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1. Ζάκυνθος - Φημισμένη για τις παραλίες της 2. Κέρκυρα - Κατάλληλο μέρος για οικογενειακές διακοπές 3. Δήλος - Ξακουστή για τα ιστορικά μνημεία 4. Μύκονος - Μέρος με εντυπωσιακά ξενοδοχεία 5. Κρήτη - Προορισμός για καλοφαγάδες 6. Κεφαλλονιά - Τόπος με εκλεκτό κρασί 7. Κουφονήσια - Ήρεμο νησί 8. Ύδρα - Νησί για τους οικολογικά ευσυνείδητους 9. Άνδρος - Προορισμός για όσους αγαπούν το περπάτημα 10. Σύμη - Ιδανικό μέρος για ζευγάρια 11. Σκύρος - Η εναλλακτική επιλογή 12. Κάρπαθος - Νησί για όσους αγαπούν τα παραδοσιακά 13. Σκόπελος - Μέρος με πολλά μοναστήρια 14. Σαντορίνη - Εκπληκτική θέα 15. Νίσυρος - Το κατάλληλο μέρος για τους λάτρεις του Τζέιμς Μποντ 16. Λέσβος - Το ιδανικό νησί για όσους αγαπούν τα ταξίδια 17. Ρόδος - Η καλύτερη νυχτερινή ζωή 18. Λευκάδα - Οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ βρήκαν το νησί τους 19. Πάτμος - Μέρος με θρησκευτική παράδοση

The post Αυτά είναι τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά που επέλεξε η Telegraph – Εσύ ποιο προτιμάς; [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα