Αδόκητος χωρισμός – Τέλος στη σχέση της Βίκυς Σταυροπούλου με τον ηθοποιό

Μια σχέση σχεδόν ενός χρόνου που κρατήθηκε κρυφή στην αρχή της, έφτασε στο τέλος της, αφού η Βίκυ Σταυροπούλου και ο σύντροφος της Κωνσταντίνος Κακούρης σύμφωνα με πηγές έδωσαν ένα τέλος στη σχέση τους, χωρίς όμως να είναι κάτι το οριστικό.

Για πρώτη φορά ο φακός τους είχε απαθανατίσει πέρσι το καλοκαίρι σε μια θεατρική παράσταση και όλοι μιλούσαν για ένα ζευγάρι που ήταν ταιριαστό και φαινόταν ότι θα περνούσαν πολλά μαζί. Μια συνέντευξη του Κωνσταντίνου Κακούρη σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ ήρθε

να αποκαλύψει τον χωρισμό τους.

«Είμαι μόνος μου αυτή την εποχή. Το να ερωτευθείς θα σου ρθει, δεν βλέπεις έναν άνθρωπο και λες ερωτεύθηκα, αυτό έρχεται. Δεν είμαι πολύ εύκολος στις σχέσεις είμαι πάρα πολύ δύσκολος θα έλεγα, ίσως είμαι απαιτητικός».

Επιπλέον, ο ηθοποιός μίλησε και για το πόσο δύσκολο είναι να είσαι οικονομικά αυτόνομος μέσα από αυτή τη δουλειά: «Επειδή δεν μπορώ να βιοποριστώ ακόμα απόλυτα απ’ αυτή τη δουλειά, αλλά και επειδή δεν θέλω και να την παρατήσω για να συνεχίσω την προσωπική μου ζωή… Είναι μια μικρή θυσία αυτό, μου λείπει το να είναι μόνος μου, αλλά για το θέατρο… ».

Keywords
Τυχαία Θέματα