Wanted: Ψάχνουν να «συλλάβουν» τα κατσίκια που έριξαν το βράχο και τραυμάτισαν 34χρονη!

Μια 34χρονη κοπέλα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και τσακώνονται...για τα κατσίκια! Πρόκειται για τον σοβαρό τραυματισμό μιας νεαρής δασολόγου στα Τοπόλια Χανίων από την πτώση βράχου στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε.

Το κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων που βρέθηκε στην περιοχή μετά το ατύχημα, απέδωσε την πτώση που πέρασε κάτω από το προστατευτικό φράγμα, σε ανεπιτήρητο ποίμνιο. Μάλιστα, ο τοπικός τύπος δημοσίευσε δηλώσεις του ίδιου του αντιπεριφερειάρχη, σύμφωνα με τις οποίες η Αστυνομία θανάτωσε τρία κατσίκια, για να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του. Τις ίδιες

δηλώσεις έκανε ο κ. Βουλγαράκης και αργότερα, σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στο zoosos.gr η αστυνομία αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο, ενώ αργότερα ο κ. Βουλγαράκης παραδέχθηκε ότι εκείνη τη στιγμή αυτή ήταν η πληροφόρηση που είχε.

Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων απέστειλε επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, η οποία έχει ως εξής:

“Σχετικά με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες του διαδικτύου και δημοσιεύματα εφημερίδων για θανάτωση αιγοπροβάτου διευκρινίζεται ότι καμία Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων δεν έχει προβεί σε τέτοια ενέργεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα