To «Twelve Monkeys» γίνεται σειρά και μεταφέρεται στη μικρή οθόνη

Είναι αλήθεια ότι το φαινόμενο των τηλεοπτικών διασκευών παλιότερων, θρυλικών ταινιών σε σίριαλ έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα.

Μετά το ok των αδελφών Κοέν για την μεταφορά του «Fargo» σε τηλεοπτική σειρά, σήμερα έγινε γνωστό ότι το κανάλι Syfy έχει δώσει την έγκριση για την διασκευή της ταινίας «Δώδεκα Πίθηκοι» του Τέρι Γκίλιαμ.

Το τηλεοπτικό «Twelve Monkeys» θα έχει την ίδια υπόθεση με το κινηματογραφικό, ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο όπου ένας επιστήμονας καλείται να βρει την αρχή της θανάσιμης επιδημίας που εξολόθρευσε το ανθρώπινο είδος.

Την παραγωγή της τηλεοπτικής

σειράς αναλαμβάνει η Atlas Entertainment (σε συνεργασία με την Universal Cable Productions), η οποία είχε κάνει και την ταινία. Υπεύθυνος παραγωγής έχει οριστεί ο Τσαρλς Ρόβεν, ο οποίος ήταν και ο παραγωγός του Τέρι Γκίλιαμ, με τη διαφορά ότι το σενάριο υπογράφουν δύο νέα πρόσωπα, ο Τέρι Ματάλας και ο Τράβις Φίκετ («Terra Nova», «Nikita»).

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο και αναμένεται με αγωνία το πότε θα ανακοινωθεί η πρεμιέρα της εβδομαδιαίας σειρά στη μικρή οθόνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα