The Big Short: Μπραντ Πιτ, Κρίστιαν Μπέιλ, Στιβ Καρέλ και Ράιαν Γκόσλινγκ χάνουν τα πάντα στο οικονομικό κραχ [τρέιλερ]

Τι γίνεται όταν ενώνεις μερικά από τα πιο βαριά χαρτιά του Hollywood σε μία ταινία;

Ο Μπραντ Πιτ και ο Κρίστιαν Μπέιλ είναι γνωστοί και μη εξαιρετέοι. Ο Στιβ Καρέλ ήταν υποψήφιος για Όσκαρ τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι ένα

ανερχόμενο όνομα μετά την υποκριτική και στη σκηνοθεσία. Και οι τέσσερις έχουν στο βιογραφικό τους τουλάχιστον μία ερμηνεία που είναι για χειροκρότημα.

Υπό την σκέπη του παραγωγού Μπραντ Πιτ, ενώθηκαν για χάρη της ταινίας The Big Short, η οποία εξετάζει την παγκόσμια οικονομική φούσκα που ξεκίνησε στις αρχές του 2000, με την τρομερή ευημερία των χρηματιστηρίων και των μεγάλων κολοσσών και καταλήγει στο 2008, όταν η κρίση χτύπησε την πόρτα σε πολλούς, όταν η Lehmann Brothers κατέρρεε και πολύς κόσμος άρχισε να βιώνει καταστάσεις που θυμίζουν κραχ.

Το The Big Short είναι μια ταινία βασισμένη στο βιβλίο του Μάικλ Λιούις «Doomsday Machine» και περιγράφει τις αλλαγές που βιώνουν τέσσερις άνθρωποι που γαλουχήθηκαν στους κολοσσούς, που είδαν άπειρο χρήμα να περνάει δίπλα τους και γύρω τους, που πιθανότατα έβλεπαν τι έρχεται και που ουσιαστικά έχασαν όσα έχτιζαν μια ζωή, μέσα σε μια νύχτα.

Ο συνδυασμός των τεσσάρων ηθοποιών με την σκηνοθετική υπογραφή του Άνταμ ΜακΚέι αποτελούν εχέγγυα για μια από τις ταινίες που θα τις συζητήσουμε πολύ από τη νέα χρονιά, όταν και κυκλοφορήσει σε παγκόσμιο επίπεδο στις αίθουσες. Μέχρι τότε έχουμε το πρώτο trailer.

Πηγή ToraTora.gr

The post The Big Short: Μπραντ Πιτ, Κρίστιαν Μπέιλ, Στιβ Καρέλ και Ράιαν Γκόσλινγκ χάνουν τα πάντα στο οικονομικό κραχ [τρέιλερ] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα