SurroundWeb: Κάνε σερφάρισμα στους τοίχους με τον νέο 3D browser [βίντεο]

07:51 5/3/2014 - Πηγή: KoolNews

Τώρα το σερφάρισμα στο διαδίκτυο γίνεται σε εντελώς άλλη διάσταση, με την Microsoft να γεμίζει το σαλόνι μας με ιστοσελίδες και τη μάνα μας να νομίζει ότι το ζωγραφίσαμε.

Όπως αναφέρει το techgear.gr η Microsoft κάνει μια πρωτοποριακή προσπάθεια να μετατρέψει το σερφάρισμα σε μια εμπειρία εμβύθισης, αφού ο χώρος που βρισκόμαστε θα γίνει περιηγητής και θα νιώθουμε πως είμαστε μέσα στον υπολογιστή.

Το SurroungWeb, είναι ένας 3D browser

για να μετατρέπετε επιφάνειες του σπιτιού σε ιστοσελίδες αναζήτησης. Πως επιτυγχάνεται αυτό; Μετά από μια διαδικασία σκαναρίσματος με διάρκεια ένα λεπτό, μπορείτε να προβάλλετε περιεχόμενο με πάνω από 30 καρέ το δευτερόλεπτο με ανάλυση 1440×720 pixels.

Πρόκειται για μια τεχνολογία, όχι τόσο καινούργια σε όσους ασχολούνται και ειδικά στην Microsoft, που στο παρελθόν μας είχε εντυπωσιάσει με το project της για 3D gaming, το IllumiRoom, και το SurroundWeb είναι ουσιαστικά η μετεξέλιξή του. Η εφαρμογή μιας τέτοιας τεχνολογίας μπορεί να γίνει πραγματοποιήσιμη με την βοήθεια του Kinect και φυσικά με την ύπαρξη ενός προτζέκτορα.

Δείτε πως λειτουργεί το Illuminoom για να καταλάβετε πως θα είναι το SurroundWeb

Keywords
Τυχαία Θέματα