Super League: Σεφτέ με «τεσσάρα» ο Εργοτέλης

Τέσσερα γκολ έβαλε ο Εργοτέλης στη Νίκη Βόλου, η οποία θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για υποβιβασμό καθώς σε τέσσερις αγωνιστικές δεν έχει πάρει ούτε ένα βαθμό. Ο Πανθρακικός σταμάτησε τον Πανιώνιο και η Κέρκυρα κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα ύστερα από 42 χρόνια...

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Αναμφίβολα όλα τα βλέμματα είχαν συγκεντρωθεί στο ματς της Νικης Βόλου με τον Εργοτέλη καθώς οι δύο ομάδες είχαν μηδενική συγκομιδή βαθμών. Οι «μπλε»

της Μαγνησίας δείχνουν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν. Πιθανότατα η επιλογή της διοίκησης να βασιστεί σε ένα ολλανδικό μοντέλο με νέους ποδοσφαιριστές να μην της έχει βγει και πρέπει άμεσα να βρεθεί μια λύση, για να μην αποχαιρετήσουν την Super League πρόωρα.

Το σκορ άνοιξε ο Μπογκντάνοφ για τον Εργοτέλη και ο Ίβενς ισοφάρισε στο 20'. Στο 46' Ο Νόσκοβιτς επανέφερε τον Εργοτέλη σε θέση οδηγού και στο 53' ο Χαλκιαδάκης «κλείδωσε» το τρίποντο. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Γιουσούφ στο 77'.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Βάντερμπρουκ): Ταμπάκης, Μαρινάκης, Μαχλελής (54' Τσουκάνης), Ίβενς, Αργύρης, Λάουξ, Κοτσαρίδης, Μουζακίτης (59' Τζιώρας), Νικλητσιώτης, Γιαννιτσάνης (60' Μάρτινς), Σκουρτάι.

Εργοτέλης (Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Βλαχοδήμος (66' Κούτρης), Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Μπογκντάνοφ (49' Γκέντσογλου), Κοζορώνης, Τζανακάκης, Γιουσούφ, Λυκογιάννης, Χαλκιαδάκης, Νόσκοβιτς (82' Κούρεζ).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πανιώνιος είχε πάρει φόρα τις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές και στην Κομοτηνή ήταν το φαβορί για τη νίκη, ωστόσο ο Πανθρακικός φρόντισε να τον σταματήσει και οι «πράσινοι» να πάρουν την πρώτη τους νικη στη φετινή Super League. Σκόρερ για τους Θρακιώτες ήταν ο Ίγκορ από τα ένδεκα βήματα.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Μάντζιος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Σερφά, Ποτουρίδης, Πέρεθ (46' Ντιγκινί), Μεχία, Μπαϊκαρά, Τζάνης, Κάσες (67' Λαδάκης), Ιγκόρ

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Παντίδος, Χατζηισαΐας, Τασουλής, Μητρόπουλος, Σιώπης (79' Μασούρας), Ιμπαγάσα (60' Γκέζος), Μπουμάλ, Κολοβός, Γιάννου

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Για 42 χρόνια η Κέρκυρα αγνοούσε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η παράδοση έσπασε και η Κέρκυρα πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 29' σε μια σέντρα από τα αριστερά ο Μιχαήλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και στο 93' ο Ζορμπάς... χόρεψε την άμυνα του ΠΑΣ για το 2-0.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέκτους, Μαραγκός, Βενέτης, Ρόχας (Ζορμπάς 66'), Γκόμες, Σαμπάτ, Κόντος (Ντιμιτρόφσκι 90')), Ανδρεόπουλος (Κρητικός 74'), Χαβίτο, Ντιόγκο, Μαρκόφσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος (Ακόστα 82'), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Λίλα, Γιάκος (Μανιάς 66'), Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Τσάβες, Ίλιτς (Σαπαλίδης 82').

The post Super League: Σεφτέ με «τεσσάρα» ο Εργοτέλης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα