Suit up! Αυτά είναι τα καλύτερα κοστούμια της χρονιάς [εικόνες]

Τα επίσημα ρούχα για έναν άνδρα δεν έχουν αλλάξει τον τελευταίο αιώνα - δεκαετία πάνω δεκαετία κάτω το παντελόνι-πουκάμισο-σακάκι παραμένουν σταθερή επιλογή, υπό παραλλαγές.Το κοστούμι είναι η αγορά-επένδυση. Είναι η εμφάνιση που θα μείνει στην ντουλάπα σου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι περισσότεροι ξεκινούν την αναζήτηση για το καλύτερο κοστούμι όταν πρόκειται να ορκιστούν στη σχολή τους ή ακόμα όταν ξεκινούν την επαγγελματική τους καριέρα και τους το επιβάλλει το dress code.

Όταν φοράς κοστούμι βλέπεις

τον κόσμο αλλιώς. Χρόνια το λέει ο Μπάρνεϊ από το How I met your mother. Αν και το βασικό είναι ότι και οι άλλοι σε βλέπουν με άλλα μάτια. Γίνεσαι πιο ελκυστικός στις γυναίκες και πιο αξιοσέβαστος στους άνδρες. Είναι μεγάλη η χάρη του σακακιού.

Η αναζήτηση για το τέλειο κοστούμι είναι δύσκολη, ο δρόμος είναι μακρύς και ο κάβαλος πολλές φορές στενός. Τα παραδείγματα αποφυγής είναι πολλά, από τον πρώτο έως τον τελευταίο κλαρινογαμπρό.

Αν θες να πετύχεις την τέλεια εμφάνιση, αυτά είναι τα καλύτερα κοστούμια της χρονιάς.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Αυτό το γκρι κοστούμι συνδυάζει την παραδοσιακή κομψότητα με τον πρακτικό μοντερνισμό. Τα τρία κουμπιά δεν είναι ποτέ λάθος – δίνουν σχεδόν σε όλους το σωστό ύψος και αναλόγως με το πως τα κουμπώνεις το ντύσιμο γίνεται περισσότερο ή λιγότερο επίσημο.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα