Stars Wars, νέο, μόνο, ψάχνει… ηθοποιούς!

Μετά από πολλά χρόνια, το sequel του J.J. Abrams επιστρέφει και πάλι στη μεγάλη οθόνη! Το Star Wars μια από τις πιο διασκεδαστικές περιπέτειες επιστημονικής φαντασίας είναι έτοιμο να σας χαρίσει και πάλι μοναδικές στιγμές και γι’ αυτό η παραγωγή έχει αρχίσει και δουλεύει με καταιγιστικούς ρυθμούς ψάχνοντας για ρόλους.

Όλο και προχωράνε οι προετοιμασίες για το «Star Wars: Episode VII» και μόλις πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε πως έχουν ξεκινήσει και τα castings για κάποιους

δεύτερους ρόλους στην ταινία.

Η εφημερίδα Sun έγραψε πως οι υπεύθυνοι παραγωγής του δημοφιλούς sequel θέλουν να δώσουν ρόλους σε πρόσωπα που δεν είναι απαραίτητα διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή ζητάει 7 άτομα, άντρες και γυναίκες για να καλύψουν αυτούς τους ρόλους με εντολή να έχει ήδη δοθεί σε πρακτορεία στις Ην. Πολιτείες και στη Μ. Βρετανία, προκειμένου να βρουν τα κατάλληλα άτομα τα οποία πρέπει να είναι κυρίως νέα άτομα, ηλικίας περίπου 20-25 ετών.

Τα βασικά χαρακτηριστικά που ζητάνε είναι αυτά τα άτομα να είναι σε καλή φυσική κατάσταση, εμφανίσιμα, έξυπνα, πνευματώδη, γοητευτικά, με καλή αίσθηση του χιούμορ και με σιγουριά για τον εαυτό τους. Επίσης, στο casting περιλαμβάνονται και άνδρες, 40+ στρατιωτικοί τύποι και 70+ με ισχυρές απόψεις και σκληρή συμπεριφορά.

Η λίστα με τα προσόντα που απαιτούνται, επιβεβαιώθηκε και κυκλοφόρησε μέσω του διαδικτύου. Αυτοί που σίγουρα θα ξαναζωντανέψουν τους ρόλους τους όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, είναι οι Χάρισον Φορντ, Μαρκ Χάμιλ και Κάρι Φίσερ.

Το Star Wars: Episode VII θα κάνει πρεμιέρα γύρω στο 2015. Ως τότε υπομονή μέχρι να μάθουμε και τους υπόλοιπους ηθοποιούς που θα πλαισιώσουν τους διάσημους σταρ του Χόλιγουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα