Serial killer σκόρπισε τον θάνατο στις Άλπεις!

Με την καχυποψία μιας υπόθεσης κατασκοπείας, οικονομικού εγκλήματος και τρομοκρατίας που κουκουλώνεται άρον άρον υποδέχτηκαν τα media την… λύση του μυστηρίου της ομαδικής δολοφονίας των Άλπεων. Δολοφόνος του φριχτού μακελειού τελικά είναι ένας serial killer με εμμονή στους τουρίστες!

Η πολύ περίεργη υπόθεση δολοφονίας τεσσάρων ατόμων στη γαλλική επαρχία, στις 5 Σεπτεμβρίου, απασχόλησε τα media

όλου του κόσμου αρχικά λόγω της συγκλονιστικής λεπτομέρειας ότι ένα τετράχρονο κοριτσάκι σώθηκε από επαγγελματία εκτελεστή επειδή το πλάκωσε το νεκρό σώμα της μητέρας της κι εκείνος δεν το είδε! Στη συνέχεια, όμως, η είδηση πήρε τεράστιες διαστάσεις καθώς όλα τα θύματα (τρία μέσα στο τζιπ και ένας ποδηλάτης που περνούσε από το σημείο) είχαν και μία σκοτεινή πλευρά. Διαπιστώθηκε, δηλαδή, ότι ο πατέρας του κοριτσιού ήταν κατάσκοπος από τη Βαγδάτη (τον οποίο παρακολουθούσε η βρετανική αστυνομία), ο νεκρός ποδηλάτης εργαζόταν σε θέση κλειδί ενός πυρηνικού εργοστασίου και ο ποδηλάτης που βρήκε τα πτώματα (κι ειδοποίησε την αστυνομία) ήταν αξιωματούχος του γαλλικού στρατού βρετανικής καταγωγής!

Την υπόθεση κλήθηκαν να εξιχνιάσουν η γαλλική αστυνομία σε συνεργασία με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες και το περίεργο για μια τόσο λεπτή υπόθεση ήταν η… βροχή πληροφοριών που ακολούθησε.

Η πιο συγλονιστική νέα πληροφορία ήταν η εξής: ο μπαμπάς των κοριτσιών που βρέθηκαν ζωντανές (η 7χρονη αδερφούλα της 4χρονης είχε πυροβοληθεί αλλά επέζησε), Σαάντ Αλ Χίλι είχε λάβει ως δωρεά από τον Σαντάμ Χουσεϊν περίπου 1.000.000 ευρώ (840.000 λίρες)! Διαπιστώθηκε πως αυτά τα χρήματα ήταν μέρος της τεράστιας περιουσίας που έβγαλε ο πρώην δικτάτορας στο εξωτερικό μέσω τρίτων. Οι δολοφονίες του Σαάν Αλ Χίλι, της συζύγου του και της πεθεράς του σε διάσημο θέρετρο των γαλλικών Άλπεων μάλιστα… έτυχε να συμβούν λίγες μέρες αφότου εκείνος προσπάθησε να σηκώσει χρήματα από τον κρυφό λογαριασμό του Σαντάμ…

Μετά από όλη αυτή τη διαπλοκή, λοιπόν, εντύπωση προκάλεσε η διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η επίσημη θέση της αστυνομίας πλέον δεν έχει καμία σχέση με σενάρια συνομωσίας. Η οικογένεια του κατασκόπου ξεκληρίστηκε και ο ποδηλάτης σκοτώθηκε επειδή βρέθηκαν στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή. Δολοφόνος είναι ένας παρανοϊκός serial killer που μισεί τους τουρίστες και ενδεχομένως ευθύνεται για έναν ακόμη φόνο. Ο 29χρονος Βέλγος Χαβιέ Μπαλιγκάν βρέθηκε τον Ιούλιο δολοφονημένος στη πόλη Νανσί, με τέσσερις σφαίρες στο κορμί του. Όπως η οικογένεια έτσι και εκείνος δολοφονήθηκε στο αυτοκίνητό του όπου επέβαιναν και τα δύο αγοράκια του (7 και 5 ετών αντίστοιχα). Ο δολοφόνος δεν τα πείραξε όπως δεν σκότωσε και τα κοριτσάκια του κατασκόπου.

Η οικογένεια και ο ποδηλάτης βέβαια αρχικά είχε αποκαλυφθεί ότι εκτελέστηκαν με μία σφαίρα στο μέτωπο… Η γαλλική αστυνομία βρήκε ωστόσο κοινά σημεία στις εκτελέσεις τα οποία συνέδεσε με την εκπαίδευση Ελβετών στρατιωτικών πριν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Χωρίς αμφιβολία αναζητούμε κάποιον ο οποίος έχει σκοτώσει ξανά στο παρελθ

Keywords
Τυχαία Θέματα