Say cheese! – Ο σεφ Βασίλης Παναγόπουλος μας συστήνει τα πιο απολαυστικά μίνι cheesecake

Κάνε τα πιο γρήγορα και τα πιο εύκολα μικρά cheesecake, με φράουλα, άρωμα λεμονιού και τριμμένο μπισκότο!

Θα χρειαστούμε: 320γρ τυρί κρέμα φιλαδέλφεια,400γρ φυτική κρέμα,3κτσ ζάχαρη,1κτσ λεμόνι, ξύσμα από ένα ολόκληρο λεμόνι,1 βανίλια,1πακέτο μπισκότα Digestive,μαρμελάδα φράουλας ή σιρόπι!

Ξεκινάμε να φτιάχνουμε την κρέμα μας. Ρίχνουμε στο μίξερ την κρέμα τυρί, την ζάχαρη και την 1κτσ λεμόνι και τα χτυπάμε. Εν συνεχεία προσθέτουμε την φυτική κρέμα, την βανίλια μας και το ξύσμα από το λεμόνι. Τα χτυπάμε

όλα μαζί μέχρι να σφίξει καλά. Βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες και στην συνέχεια σερβίρουμε. Τοποθετούμε σε ένα πιάτο τα μπισκότα μας και με προσοχή βάζουμε από πάνω την κρέμα όπως ακριβώς και στην φωτογραφία! Ρίχνουμε από πάνω τριμμένο μπισκότο και την μαρμελάδα φράουλας ,ή όποια άλλη γεύση ή ακόμη και σιρόπι. Καλή απόλαυση!

Τip: Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την κρέμα μας και να ρίξουμε μέσα κομμάτια φράουλας ή σοκολάτας ή μπισκότου ή κάποιο ξηρό καρπό ή επίσης κάποιο άλλο δροσερό φρούτο! Τολμήστε το κάτι διαφορετικό, βάλτε την δική σας πινελιά σε μία κρέμα και ένα γλυκό που ταιριάζουν όλα!

Ο Βασίλης Παναγόπουλος στο Facebook: https://www.facebook.com/vasilis.panagopoulos.714?fref=ts

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Αναζητήσεις
βασιλης παναγοπουλος σεφ
Τυχαία Θέματα