Railway Man: Μια εναλλακτική εκδοχή της ματωμένης γέφυρας του ποταμού Κβάι

Ο Έρικ Λόμαξ, Βρετανός αξιωματικός και όμηρος των Ιαπώνων στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, επιστρτέφει ζωντανός στην πατρίδα και πολλά χρόνια μετά αναζητάει να εκδικηθεί τους βασανιστές του, μην έχοντας ποτέ ξεπεράσει τα τραύματα των νεανικών του χρόνων.

Ο Λόμαξ αιχμαλωτίστηκε από τους Ιάπωνες το 1942, βασανίστηκε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και υποχρεώθηκε σε καταναγκαστική εργασία για την κατασκευή του «σιδηρόδρομου του θανάτου», της γραμμής ανάμεσα στην Ταϊλάνδη και τη Βιρμανία, που οι Ιάπωνες είχαν μόλις θέσει υπό κατοχή.

Ο ήρωας, δεκαετίες μετά, αναζητά τους βασανιστές του για

να εκδικηθεί για το διάστημα που πέρασε υπό την ομηρία τους. Ρόλος –κλειδί είναι αυτός της γυναίκας του, Πάτι Γουάλας, που προσπαθεί να τον βοηθήσει να επουλώσει τις πληγές που μένουν ανοιχτές ακόμα και μετά από τόσα χρόνια. Η Πάτι αναζήτησε τον Ιάπωνα αξιωματικό που κρατούσε όμηρο τον Λόμαξ, γράφοντάς του μια επιστολή, η οποία τελικά ενεργοποίησε την πιο ανθρώπινη πράξη ώριμης και συγκινητικής κάθαρσης που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Πρωταγωνιστούν Κόλιν Φερθ, Νικόλ Κίντμαν, Τζέρεμι Ιρβάιν, Στάλαν Σκάρσγκαρντ και Χιρογιούκι Σανάντα σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Τεπλίτσκι.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα