O Ζεράρ Πικέ είναι ο περήφανος δάσκαλος τένις του Μίλαν

Ο Μίλαν Πικέ δεν έχει συμπληρώσει ακόμη τα τρία χρόνια ωστόσο είναι αθλητής όπως ο πατέρας του. Εδώ και λίγους μήνες ο μεγαλύτερος γιος της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ έδειξε τις ικανότητές του στο ποδόσφαιρο σε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ότι θα ακολουθήσει την καριέρα του πατέρα του ενώ τώρα τους άφησε όλους άφωνους με την επιδεξιότητά του στο τένις.

Ο ευτυχής μπαμπάς ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο στο οποίο ο μικρός Μίλαν αποδεικνύει το πάθος του και την ικανότητά του για το συγκεκριμένο

σπορ. Με μεγάλη ευκολία ο μικρός τενίστας χτυπά την μπάλα με την ρακέρα του και δεν την αφήνει να πέσει κάτω ούτε μία φορά. Αν και φαίνεται ότι ο μικρός Μίλαν έχει κάνει αρκετά μαθήματα, ο Πικέ εξηγεί ότι είναι η πρώτη του επαφή με την ρακέτα.

Ο Μίλαν μάλιστα φαίνεται να ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του πατέρα του και φοράει την μπλούζα με το νούμερο 3 και το όνομα του Πικέ στην πλάτη.

Primeras clases con la raqueta!

A video posted by Gerard Piqué (@3gerardpique) on Jan 8, 2016 at 11:51am PST

Περήφανος που μπορεί να μοιράζεται με τους γιους του την αγάπη του για τα σπορ ο παίκτης της Μπαρτσελόνα έχει δημοσιεύσει και άλλα τέτοια ξεχωριστά στιγμιότυπα.
Όπως αυτά με τα αγόρια του να παρακολουθούν το ματς στο Καμπ Νου και να γιορτάζουν την νίκη της ομάδας του . Στα βήματα του πατέρα και του αδερφού του και ο Σάσα, ο μικρότερος της οικογένειας ο οποίος επίσης φαίνεται ότι θα αγαπήσει τα σπορ.

Ο Σάσα μόλις έγινε ενός έτους αλλά από τους 6 μήνες η μαμά του έδειξε στον κόσμο τα πρώτα του χτυπήματα στην μπάλα του ποδοσφαίρου!

Happy 6 months Sasha! Shak

A video posted by Shakira (@shakira) on Jul 29, 2015 at 9:33am PDT

The post O Ζεράρ Πικέ είναι ο περήφανος δάσκαλος τένις του Μίλαν appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα