O πιο στυλάτος άνδρας με κοστούμι

15:11 7/6/2012 - Πηγή: KoolNews

Για χρόνια τον Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν τον πήγαινα στυλιστικά, παρότι είχε γίνει style icon σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τελευταία έχω αλλάξει άρδην άποψη. 

Από τον Πέτρο Κωστόπουλο

Για χρόνια τον Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν τον πήγαινα στυλιστικά, παρότι είχε γίνει style icon σε ολόκληρο τον πλανήτη. Έστω και με όπλο του το μαλλί  που το άλλαζε κάθε τρεις και λίγο. Πιο πολλές κομμώσεις

και από τη Μεναγάκη είχε κάνει ο κερατάς. Τέλος πάντων,  το θέμα είναι ότι τα τελευταία χρόνια, ο Ντέιβιντ με έχει κερδίσει με το στυλ του.

Μπορώ ειλικρινά να πω ότι είναι ο άνθρωπος που φοράει το κοστούμι με τον πιο στυλάτο τρόπο στον πλανήτη Γη. Άψογος. Στενό κόψιμο, ωραία χρώματα, πάντα σωστή γραβάτα , πάντα στενό και κοντό μανίκι, πάντα με το ωραίο του μαντηλάκι, όχι σαν φλούφλης αλλά σαν λόρδος. Από πρώην κλασικός βρετανός τσομπανογιεγιές κατάφερε να εξελιχθεί σε ένα πολύ στυλάτο κύριο.

Διατηρείται “φέτες”, παρότι παίζει στη χάση και στη φέξη, έχει ωριμάσει και στη μούρη και το ακόμα καλύτερο εμφανίζεται πολύ πιο συχνά χωρίς την αντιπαθητική γυναίκα του. Μια χαρά το πάει. Θα μου πείτε τώρα, γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Επειδή τον χάρηκα. Σαν εικόνα. Και έχουμε ανάγκη από καμιά ωραία εικόνα…

Keywords
Τυχαία Θέματα