O Κεσίς αντεπιτίθεται! – Τι απαντά στην Εξαρχόπουλος και την Σεϊντού για τα γυρίσματα

13:34 7/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου από το Λος Άντζελες όπου προωθεί την ταινία πέρασε στην αντεπίθεση ερωτώμενος σχετικά με τους ισχυρισμούς των ηθοποιών του.

«Πόσο ανέντιμο είναι να μιλάει κανείς για πόνο όταν είναι μέρος μιας από τις καλύτερες δουλειές στον κόσμο! Οι υπηρέτες, άνεργοι ή οι εργάτες μπορούν να λένε ότι υποφέρουν. Πώς γίνεται να ισχυρίζεσαι κάτι τέτοιο όταν σε λατρεύουν, όταν περπατάς στο κόκκινο χαλί, όταν παίρνεις βραβεία, πώς μπορείς να λες ότι υπέφερες;» δήλωσε ο 52χρονος σκηνοθέτης.

Ο ίδιος συνεχίζει να υποστηρίζει τις πρακτικές του, αναφέροντας πως τα σκληρά

γυρίσματα ήταν απαραίτητα για να μπουν οι πρωταγωνίστριες στο πετσί του ρόλου.

«Αν η Λεά δεν είχε γεννηθεί στα πούπουλα δε θα το έλεγε αυτό», είπε σε συνέντευξή του σε δημοσιογράφο του Λος Άντζελες, αναφέροντας ότι οι δυο τους ανήκουν σε διαφορετικούς κόσμους. «Η Λεά ανήκει σε ένα σύστημα που δε θέλει κάποιον σαν εμένα, γιατί ενοχλώ».

Από την πλευρά της η Σεϊντού έδειξε να υποχωρεί στις αρχικές δηλώσεις της, τονίζοντας ότι το μόνο που ήθελε ήταν να εκφράσει το παράπονο της.

«Έδωσα ένα χρόνο απ' τη ζωή μου για αυτήν την ταινία. Δεν είχα ζωή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Έδωσα τα πάντα. Δεν άσκησα κριτική στον σκηνοθέτη. Απλώς εξέφρασα παράπονα για τις τεχνικές του. Ήταν το όνειρό μου να δουλέψουμε μαζί γιατί στη Γαλλία είναι ένας από τους καλύτερους. Κι ας μη μιλάμε για προνόμια γιατί η οικογένειά μου δε με βοήθησε ποτέ» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Keywords
Τυχαία Θέματα