O Άδωνις συναντάται με τους πρώην υπουργούς Υγείας- Θέλω τη συσσωρευμένη εμπειρία τους

Την συσσωρευμένη εμπειρία των προκατόχων του στο υπουργείο Υγείας αναζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης προκειμένου να την χρησιμοποιήσει για να κάνει τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο κρίσιμος αυτός τομέας.

«Είχα συνάντηση χθες ενδελεχή με τον Λυκουρέντζο, τώρα με τον Σαλμά και θα έχω ίσως και μέσα στη μέρα με το Λοβέρδο» είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης και συνέχισε: «Θα τους δω όλους. Θα τους βλέπω.

Για τον εξής λόγο: διότι η συσσωρευμένη εμπειρία όλων αυτών πρέπει να αξιοποιηθεί για το καλό των πολιτών», σημείωσε ο νέος υπουργός μιλώντας στον Βήμα FM.

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στις επικείμενες συναντήσεις με την Τρόικα. «Χθες, έκανα μια πρώτη σύσκεψη και έχουμε με την Τρόικα συνάντηση την ερχόμενη Τρίτη. Ηταν πολλοί εδώ, και από την υπηρεσιακή ηγεσία. Και τους ρώτησα: ''Ρε παιδιά, ποιο από όλα αυτά που μας ζητάνε πιστεύετε ότι είναι κακό που μας το ζητάνε''. Είναι όλα απολύτως απαραίτητα και θα έπρεπε να τα έχουμε κάνει από μόνοι μας. Είναι αυτονόητα και πολύ λιγότερα από αυτά που μας έχουν πει να κάνουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα