O Nτάνιελ Κρεγκ εξαγριώνει ξανά τη Sony: «O Τζέιμς Μποντ είναι μισογύνης»

Δεν λέει να κλείσει το στόμα του ο γνωστός ηθοποιός παρά το προειδοποιητικό τελεσίγραφο που του έστειλε η εταιρία παραγωγής «Sony» για να μην ξανακάνει δυσφημιστικά σχόλια για τον ρόλο του.

Οι γυναίκες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του μύθου του Τζέιμς Μποντ. Με την γοητεία του μαγνητίζει τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του αντίθετου φύλου, με τις πιο πολλές να ανήκουν στην κατηγορία των femmes fatales. Ο καρδιοκατακτητής πράκτορας 007 έχει δίπλα του γυναίκες αντάξιες της φήμης του όλα αυτά τα χρόνια. Αθώες, ερωμένες, συνεργάτες και εχθροί. Όλες είναι πανέμορφες και ταυτόχρονα μυστηριώδεις.

Σε

συνέντευξη που έδωσε ο Ντάνιελ Κρεγκ στο περιοδικό «Red Bulletin» με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα του «Spectre» που θα προβληθεί στους κινηματoγράφους στις 26 Οκτωβρίου ανέφερε ότι έχει σιχαθεί τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ και δεν παρέλειψε να πάρει πάλι το φτυάρι και να θάψει ξανά το ρόλο του. Όταν ρωτήθηκε για το πώς ο πράκτορας 007 τα καταφέρνει με τις γυναίκες, ο ίδιος δήλωσε:

«Μην ξεχνάμε πως ο Μποντ είναι στην πραγματικότητα μισογύνης». Ο δημοσιογράφος που άμεσα προσπάθησε να σώσει την απάντηση, είπε πως αυτό έχει αλλάξει στις τελευταίες ταινίες για να εισπράξει την συνέχεια της απάντησης του ηθοποιού: «Αυτό συμβαίνει γιατί πλέον περιστοιχίζεται από δυναμικές γυναίκες που ξέρουν πως να τον βάλουν στην θέση του».

Στην ερώτηση «Τι μπορούμε να μάθουμε από τον Τζέιμς Μποντ που θα μπορούσε να μας βοηθήσει στην καθημερινή μας ζωή;», εκείνος απαντάει «Απολύτως τίποτα».

Στο γεγονός ότι κάποιοι βλέπουν τον 007 ως πρότυπο συμπεριφοράς, ο Βρετανός ηθοποιός επισήμανε κατηγορηματικά «Τα δικά μου πρότυπα είναι άνθρωποι με ηθική. Άνθρωποι που έχουν το σθένος να υπερασπιστούν την άποψή τους. Σπουδαίοι δημοσιογράφοι, συγγραφείς, καλλιτέχνες... Μην μπερδεύετε τα πρότυπα με τους ήρωες»…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post O Nτάνιελ Κρεγκ εξαγριώνει ξανά τη Sony: «O Τζέιμς Μποντ είναι μισογύνης» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα