O Kριστιάνο Ρονάλντο και ο γιος του στο πλευρό των παιδιών της Συρίας [εικόνα]

Τη μέρα που συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από την έναρξη του πολέμου στην Συρία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με τον γιο του, Κριστιάνο Τζούνιορ, έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης στα παιδιά - θύματα του αιματηρού πολέμου που συνεχίζει να στερεί ζωές και να ωθεί εκατομμύρια ανθρώπους στην προσφυγιά.

Το αστέρι της Ρεάλ μοιράστηκε με τους 200.000.000 ακολούθους του στα κοινωνικά δίκτυα μία φωτογραφία στην οποία μαζί με τον γιο του κρατούν την φωτογραφία του μικρού Αϊμάν, ενός μικρού προσφυγόπουλου από την Συρία που λατρεύει το ποδόσφαιρο. Τα δύο μικρά αγόρια κρατούν μία μπάλα και χαμογελούν.

«Ας

σώσουμε τα παιδιά από την Συρία όπως τον 5χρονο Αϊμάν που λατρεύει το ποδόσφαιρο όπως ο Κριστιάνο Τζούνιορ», γράφει ο Ρονάλντο συμμετέχοντας σε εκστρατεία της οργάνωσης «Save The Children» που θέλει να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τα πιο ευάλωτα θύματα αυτού του πολέμου.

Σύμφωνα με την οργάνωση, ο 5χρονος Αϊμάν στη σύντομη ζωή του είδε όσα κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να δει γι’ αυτό προσωρινά έχασε την ομιλία του. Η οικογένειά του πέρασε τα σύνορα με την Ιορδανία σε καταυλισμό με δεκάδες χιλιάδες οικογένειες Σύρων προσφύγων. Εκεί οι γονείς του έστειλαν τον μικρό Αϊμάν σε νηπιαγωγείο της οργάνωσης και ανέκτησε μερικώς την ομιλία του, ανακάλυψε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και απέκτησε φίλους.

«Πολλά παιδιά όπως ο Αϊμάν δεν έχουν γνωρίσει τίποτα άλλο πέρα από τον πόλεμο. Μέσα στην Συρία υπάρχουν περισσότερα από 250,000 παιδιά που ζουν σε εμπόλεμες ζώνες και στερούνται βασικά τρόφιμα, νερό και φάρμακα», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της οργάνωσης Save the Children, Αντρέ Κοντ.

The post O Kριστιάνο Ρονάλντο και ο γιος του στο πλευρό των παιδιών της Συρίας [εικόνα] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα