No pain – Τα μυστικά των αθλητών που θα σε κάνουν φετόνι!

14:57 3/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Ζόρικο πράγμα η προπόνηση και ακόμη πιο ζόρικο να ξέρεις να μένεις συγκεντρωμένος. Όμως εκτός από το τακτικό πρόγραμμα γυμναστικής και τη σωστή διατροφή, υπάρχουν και άλλα μυστικά που έκαναν τον Μπολτ, τον Πελέ, τον Δήμα, τον Φαν Μπάστεν και τον Μαρτσιάνο να είναι οι καλύτεροι του είδους τους. Τα παρακάτω μυστικά, θα σε φέρουν ένα σκαλί πιο κοντά στην επιτυχία.

Επιμέλεια: Κώστας Χρήστου

1 από 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Οραματισμός της επιτυχίας

Οι περισσότεροι αθλητές, αναγνωρίζουν το γεγονός ότι ένα σημαντικό μέρος της επίδοσης τους, βασίζεται καθαρά στο θέμα του μυαλού.

Οι επαγγελματίες αθλητές με αρκετή πείρα στο χώρο τους, έχουν πολλές φορές το συνήθειο να φαντάζονται τη νίκη τους βήμα-βήμα, σαν να πρόκειται για κάποια κινηματογραφική ταινία. Αυτό όχι μόνο δυναμώνει την θέληση τους για νίκη ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση, αλλά παράλληλα καλμάρει και τα νεύρα τους πριν από το ξεκίνημα του αγώνα. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, όσο πιο καθαρός είναι ο οραματισμός της επιτυχίας, τόσο δυνατότερη είναι και η αυτοπεποίθηση. Η συγκεκριμένη «άσκηση», είναι κάτι που ασκούσαν πάντα μεγάλοι αθλητές όπως ο Πελέ, ο Κάρλ Λιούις και ο Μάρκο Φαν Μπάστεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα