Mimaya 2 σε 1: Εδώ θα φας και θα πάρεις και για το σπίτι

Θυμάσαι τη φάση που τρως κάτι και σου αρέσει τόσο πολύ που θες να μάθεις τη συνταγή και να το φτιάχνεις κι εσύ στο σπίτι; Ε, στο Mimaya έχεις την ευκαιρία να το κάνεις κάθε φορά που δοκιμάζεις κάτι εύγευστο, αφού δίπλα στο χώρο του εστιατορίου έχουν προς πώληση προϊόντα από την ελληνική γη και από Έλληνες παραγωγούς για να κάνεις το σπίτι σου ένα μικρό Mimaya. Ή ακόμα καλύτερα αν είσαι ο ίδιος παραγωγός να δεις το προϊόν σου στα ράφια του!

Πρόκειται για ένα εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας, με έθνικ παρεμβάσεις συχνά πυκνά

και πάντα με άξονα τα ελληνικά προϊόντα και την ανάδειξη των ντόπιων παραγωγών.

Το μεσογειακό γίνεται αντιληπτό κατευθείαν από την αρχιτεκτονική του χώρου και τη διακόσμηση. Στο MIMAYA θα βρείτε αυθεντικά στοιχεία της μεσογειακής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής: στα τραπέζια τα αυθεντικά χειροποίητα πλακάκια από την Ισπανία και την Ιταλία, φτιαγμένα και ζωγραφισμένα στο χέρι, δίνουν έναν τόνο από την παράδοση της Μεσογείου, τα παράθυρα και οι τζαμαρίες παραπέμπουν στην αρχιτεκτονική των βιομηχανικών χώρων της Ελλάδας της δεκαετίας του πενήντα και του εξήντα.

Εδώ θα βρεις έναν κατάλογο από τους πιο γεμάτους σε όλη την Αθήνα και πραγματικά θα δυσκολευτείς να διαλέξεις. Γι΄ αυτό μια φορά δεν είναι ποτέ αρκετή.

Φορμαέλα, κατσικίσιο τυρί, μοτσαρέλα, μανιτάρια, γαρίδες, μανούρι, σαλάτες, φιλέτα κάθε είδους, κοτόπουλο...όλα από αγνά ελληνικά προϊόντα και παρασκευασμένα σε πρωτότυπα παντρέματα και εντυπωσιακούς συνδυασμούς. Και ψάρια και χορταστικά γλυκά και μια κάβα με 32 ετικέτες κρασιού και αφρώδους οίνου.

Και το καλύτερο; Εκτός από τις τιμές που σε εκπλήσσουν ευχάριστα δεδομένης της προσφοράς και των τίμιων μερίδων, μπορείς να έρθεις σε επαφή με όλα αυτά τα υλικά πριν τα δεις στο πιάτο σου. Έχει κι άλλο, περίμενε. Μπορείς να τα αγοράσεις από το deli που βρίσκεται δίπλα στο εστιατόριο και να φτιάξεις τη δική σου συνταγή, να κάνεις τους δικούς συνδυασμούς.

Μάλιστα, συχνά διοργανώνουν εκδηλώσεις γευστικής δοκιμής των νέων τους προϊόντων και όπως αναφέρει το greece.dailysecret.com. στις 21/12 θα έχουν γευστική δοκιμή του καινούριου τους λαδιού με αποστάγματα εσπεριδοειδών!1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Info: Μάρκου Μπότσαρη 8, Γλυφάδα, 2108944850, www.mimaya.gr , ανοιχτά καθημερινά από τις 12:00.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Αναζητήσεις
content
Τυχαία Θέματα