Mε εμφυτεύματα πήρε εξιτήριο το εξάχρονο παιδί που του είχαν βγάλει τα μάτια στην Κίνα [βίντεο]

Το εξάχρονο αγοράκι που είχε βρεθεί ματωμένο και χωρίς μάτια στην Κίνα τον περασμένο Αύγουστο, έβαλε εμφυτεύματα στα μάτια του και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει την υφήλιο και προκαλούσε ρίγος στο άκουσμα της τελικά είχε αίσιο τέλος. Στην επαρχία Σάνξι στη νότιο Κίνα, το εξάχρονο αγόρι είχε βρεθεί ματωμένο ενώ κάποιος του είχε αφαιρέσει τους βολβούς.

Η Αστυνομία υποψιαζόταν την θεία του επειδή είχε βρεθεί δείγμα DNA στα ρούχα της το οποίο άνηκε στον εξάχρονο. Τελικά

η γυναίκα αυτοκτόνησε και μέχρι τώρα δεν έχει διευκρινιστεί το ποιος ακριβώς ευθύνονταν για το στυγερή πράξη. Πάντως οι γονείς του παιδιού εκφράζουν ακόμα αμφιβολίες αναφορικά με την ενοχή της θείας.

Τα ρεπορτάζ των τοπικών ΜΜΕ, μιλούσαν για εμπόριο οργάνων στην αρχή της υπόθεσης και οι Αρχές πρόσφεραν 100,000 Γουάν (14.000 ευρώ) σε όποιον είχε κάποια πληροφορία ή είχε δει κάτι για το περιστατικό. Επίσης εικάζεται ότι το αγόρι είχε ναρκωθεί πριν του αφαιρέσουν τους βολβούς.

Το αγοράκι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν την τραγική κατάσταση του. Ο μικρός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ντένις Λαμ όπου του είχαν καλύψει τα έξοδα λόγω του ότι η οικογένεια του ήταν πάμπτωχη. Τελικά οι γιατροί τοποθέτησαν εμφυτεύματα στον μικρό και πήρε εξιτήριο.

Πριν φύγει από το νοσοκομείο, έγινε μία τελετή προς τιμήν του και ο μικρός χόρεψε και προσφέρθηκε να αφήσει πίσω όλα του τα παιχνίδια για να παίξουν τα άλλα άρρωστα παιδιά. Όταν οι δημοσιογράφοι των ρώτησαν πως νοιώθει, εκείνος απάντησε: «Πολύ χαρούμενος» ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσους σταθήκαν δίπλα του και τον βοήθησαν.

Η μητέρα του μικρού δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι ο γιος της έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο και μπορεί να ντύνεται μόνος του, να βουρτσίζει τα δόντια του και να ανεβαίνει σκάλες. Τα εμφυτεύματα που τοποθετήθηκαν στον εξάχρονο δεν τον κάνουν να βλέπει αλλά απλά οι γιατροί ήθελαν να γεμίσουν το κενό που βρισκόταν στο σημείο.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα