Maps to the Stars: Η Τζούλιαν Μουρ κάνει άγριο σεξ με τον Ρόμπερτ Πάτινσον στην λιμουζίνα

Αποτοξίνωση, σέξι οδηγοί, μία πυρομανής και μία απελπισμένη ηθοποιός συνθέτουν το σκηνικό της νέας ταινίας «Maps to the Stars».

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας και μας παρουσιάζει την διαλυμένη οικογένεια Γουές ενώ το σκηνικό της ταινίας συνθέτουν ιδιόρρυθμες προσωπικότητες και μεταξύ αυτών βρίσκεται και η απελπισμένη ηθοποιός Τζούλιαν Μουρ.

Ο Τζον Κιούσακ υποδύεται τον Στάνφορντ Γουέις που βγάζει εκατομμύρια γράφοντας βιβλία-οδηγούς για την προσωπική αυτοβελτίωση. Η γυναίκα του παίρνει σάρκα και οστά από την Ολίβια Γουίλιαμς που είναι μάνατζερ του γιου τους (Έβαν Μπερντ) που έχει βλέψεις να γίνει ηθοποιός και μόλις βγήκε από την αποτοξίνωση.

Η Μία Βαζικόβσκα είναι η αδερφή του Μπέντζι, η Αγκάθα που είναι μάλιστα και πυρομανής. Η ίδια θα γίνει προσωπική βοηθός της Χολιγουντιανής σταρ Χαβάνα Σεγκράντ (Τζούλιαν Μουρ) που θα κάνει σεξ μέσα στην λιμουζίνα μαζί με τον οδηγό που τον υποδύεται ο Ρόμπερτ Πάτινσον.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Maps to the Stars» αλλά υπάρχουν φήμες ότι θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες.

Keywords
Αναζητήσεις
τζουλιαν μουρ σεξ
Τυχαία Θέματα