Magic: Η απόλαυση που αλλάζει την διάθεσή σου!

Η διάθεσή είναι κάτι καθαρά προσωπικό. Κάτι που μπορεί να αλλάξει ακόμα και μέσα στη μέρα και να οφείλεται στον καιρό, στους φίλους σου, τη δουλειά, τα ρούχα, τα μαλλιά σου. Ναι, είναι αλήθεια: η διάθεση μπορεί να αλλάξει και από μια γλυκιά δροσερή, μικρή απόλαυση.

Φανταζόσουν ποτέ ότι θα υπήρχε ένα παγωτό που θα μπορούσες να το διαλέγεις ανάλογα με τη διάθεσή σου; Κι όμως υπάρχει! Μαγικό; Ναι! Και για την ακρίβεια Magic!

Τώρα μπορείς να απολαύσεις τα μοναδικά παγωτά Magic Pink & Magic Black της Algida σε δύο υπέροχες γεύσεις που δημιουργήθηκαν για να σου χαρίζουν δροσιστική απόλαυση ανάλογα με το mood της ημέρας!

Είσαι σε ανάλαφρη διάθεση; Νιώθεις εξωστρεφής και επικοινωνιακός; Το Magic Pink θα σου χαρίσει γεύση από Marc de Champagne, απόσταγμα σαμπάνιας που παράγεται μόνο στην περιοχή Champagne της Γαλλίας, δίνοντας μια αίσθηση γιορτής σε κάθε απολαυστική δαγκωνιά!

Η μέρα σου κυλά με μια αίσθηση σιγουριάς για τον εαυτό σου σε ό,τι κάνεις; Δώσε γεύση και αυθεντικότητα σε κάθε τέτοια στιγμή με το νέο Magic Black! Με κρεμώδη βανίλια και πλούσιο, έντονο σιρόπι εσπρέσο, βουτηγμένο σε τραγανή, σκούρα σοκολάτα Magic! Τώρα όταν η διάθεσή σου αλλάζει, αλλάζει και η γεύση που τη συνοδεύει. Εσύ, σε τι διάθεση είσαι τώρα;

Keywords
Τυχαία Θέματα