Liga BBVA: Η Βαλένθια διέσυρε την Ατλέτικο [βίντεο]

Η Βαλένθια διέλυσε την πρωταθλήτρια Ισπανίας και αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-1...

Οι ενδεκάδες

Βαλένθια (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ντιέγο Αλβες, Μπαραγάν, Οταμέντι, Μουστάφι, Χοσέ Γκαγιά, Χάβι Φουέγο, Ντάνι Παρέχο, Αντρέ Γκόμες (71' Φιλίπε Αουγκούστο), Πάμπλο Πιάτι (63' Ορμπάν), Ροδρίγο, Αλκάθερ (75' Φεγκουλί).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο

Σιμεόνε): Μογιά, Μιράντα, Γοδίν, Σικέιρα, Γκάμεθ, Τιάγκο (72' Ραούλ Γκαρθία), Γκάμπι, Αρντά Τουράν (69' Ραούλ Χιμένες), Κόκε, Γκριεζμάν (66' Τσέρτσι), Μάντζουκιτς.

Η Βαλένθια χρειάστηκε μόλις 13 λεπτά για να «σφραγίσει» τη νίκη της στο ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μεστάγια. Στο 6' ο Μιράντα δεν συνεννοήθηκε με τον τερματοφύλακά του, Μογιά και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ για τις «νυχτερίδες» με το διαγώνιο σουτ του Αντρέ Γκόμες και στο 13' ο Οταμέντι τριπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους, απέναντι στην Ατλέτικο που είχε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Παρόλα αυτά οι πρωταθλητές ανέβηκαν και προσπάθησαν να μειώσουν και τα κατάφεραν με τον Τιάγκο και τον Αρντά Τουράν να συνδυάζονται. Ο Πορτογάλος επιχείρησε το σουτ ο Ντιέγο Άλβες απέκρουσε και ο Μάντζουκιτς μείωσε σε 3-1, όπου και ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Βαλένθια διατήρησε το προβάδισμά της και πήρε μεγάλη νίκη που την φέρνει προσωρινά στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

The post Liga BBVA: Η Βαλένθια διέσυρε την Ατλέτικο [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα