Junk food στο σπίτι! Συνταγή για hot dog από τον Τάσο Αντωνίου

Από την καντίνα του δρόμου στην κουζίνα του σπιτιού σoy! Ο Τάσος Αντωνίου και το mamapeinao.gr σου μαθαίνει να φτιάχνεις τα αυθεντικά νεοϋορκέζικα hot dog με ένα μυστικό υλικό που απογειώνει τη συνταγή.

Υλικά

2 λουκάνικα τύπου Φρανκφούρτης2 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες3 κουταλιές ελαιόλαδο2 - 3 κουταλιές μαύρη ζάχαρη500 ml μπύρα3 φραντζολάκια ψωμί για hot dogSriracha σος για το γαρνίρισμαΜουστάρδα για το γαρνίρισμα

Διαδικασία

Σε κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά τη μπύρα μέχρι να αφρίσει ελαφρώς, χωρίς να βράσει. Βάζουμε μέσα τα λουκάνικα και τα αφήνουμε να απορροφήσουν τη μπύρα για 10 λεπτά. Αποσύρουμε το κατσαρολάκι από την φωτιά και κλείνουμε με το καπάκι.

Σε τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε να σωταριστεί καλά για 5-10 λεπτά. Προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά και όταν καραμελώσουν τα κρεμμύδια, τα αποσύρουμε από την φωτιά.

Ανοίγουμε τα ψωμάκια στη μέση, βάζουμε στο καθένα από 1 λουκάνικο και καραμελωμένα κρεμμύδια. Προσθέτουμε sriracha και μουστάρδα και σερβίρουμε.

The post Junk food στο σπίτι! Συνταγή για hot dog από τον Τάσο Αντωνίου appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα