H Πενέλοπε Κρούζ «διατάζει» την Ιρίνα Σάικ να εμφανιστεί με εσώρουχα [εικόνες]

11:56 1/8/2013 - Πηγή: KoolNews

Η αγαπημένη των ανδρών Πενέλοπε Κρούζ πρόσθεσε άλλη μια ασχολία στο βιογραφικό της καθώς έγινε συγγραφέας και σκηνοθέτης για το προωθητικό βίντεο της νέας σειράς εσωρούχων που σχεδίασε σε συνεργασία με την Agent Provocateur

Η 39χρονη, που έγινε πρόσφατα δεύτερη φορά μητέρα σχεδίασε την σειρά εσωρούχων για την εταιρεία της μικρότερης αδεφλής της Μόνικας.

1 από 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Πρωταγωνίστρια μάλιστα στο διαφημιστικό βίντεο της νέας συλλογής επελέγη το Ρωσικής καταγωγής μοντέλο Ιρίνα Σάικ που είναι και η αγαπημένη του διάσημου ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι θαυμαστές της Ισπανίδας ηθοποιού βέβαια, δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν την ίδια, καθώς δεν συμμετέχει στο βίντεο, αλλά μπορούν να υποκλιθούν στην θέα πασίγνωστων μοντέλων που φοράνε τα εσώρουχα που εμπνεύστηκε η ίδια σε ένα βίντεο το οποίο συμμετέχει όμως και ο σύζυγός της Χαβιέ Μπαρδέμ.

Στο βίντεο, η Ιρίνα γίνεται το αντικείμενο του πόθου του ηθοποιού Μιγκέλ Έιντζελ Σιλβέστερ ο οποίος την παρασύρει σε ένα πάρτυ γεμάτο ακολασίες μαζί με άλλες γυναίκες ενώ επιβραβεύεται με έναν χορό μονάχα για τον ίδιο. Ο Μιγκέλ παίζει τον ρόλο του πράκτορα ο οποίος παρακολουθεί την γυναίκα στο πάρτυ με τα εσώρουχα όταν φοράει τα γυαλιά του. Φυσικά, βέβαια αυτό είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό καθώς ξυπνάει ξαφνικά ενώ του χορεύει η Ιρίνα από το αφεντικό του Χαβιέ Μπαρδέμ.

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα