H Ολυμπία Χοψονίδου απολαμβάνει τα μπάνια της στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της – Δείτε τη με μικροσκοπικό μαγιό [εικόνες]

Πρώην εστεμμένη Σταρ Ελλάς με θεϊκό κορμί και σήμερα μανούλα τριών αγοριών κι έγκυος στο τέταρτο που θα είναι κορίτσι, η Ολυμπία Χοψονίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Έτσι λοιπόν, η Ολυμπία χαίρεται την κάθε της στιγμή και την καθημερινότητα της. Όπως δημοσιοποιεί το περιοδικό YOU η εγκυμονούσα Ολυμπία που διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της φόρεσε το μαγιό της και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στην παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Όπως θα διαπιστώσετε και από το φωτογραφικό υλικό του εν λόγω περιοδικού, η όμορφη σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη έχει πάρει ελάχιστα κιλά στην τέταρτη εγκυμοσύνη της, ενώ ακούραστη έτρεχε πίσω από τους δύο μεγαλύτερους γιους της, Βασίλη και Θανάση. Ο τρίτος της γιος δεν ήταν μαζί τους, ούτε βέβαια ο αρχηγός του Ολυμπιακού που έλειπε σε αγώνα στην Αμαλιάδα.

1 από 2 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο ToraTora.gr

The post H Ολυμπία Χοψονίδου απολαμβάνει τα μπάνια της στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της – Δείτε τη με μικροσκοπικό μαγιό [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα