H Αλεξάνδρα Ούστα για τον Σάκη Μπουλά: «Δε θα σφετεριστώ αυτό που έζησα για την προβολή μου» [βίντεο]

Η σχέση της με τον Σάκη Μπουλά κράτησε κοντά 2 χρόνια. Η Αλεξάνδρα Ούστα στάθηκε στο πλάι του τα χρόνια της αρρώστιας με την θέληση της και του απέδειξε τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη. Πώς είναι σήμερα, 9 μήνες μετά το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού;

Ο θάνατος του τον περασμένο Φεβρουάριο δεν θα μπορούσε να μην την καταρρακώσει, να μην την κάνει να νιώθει πως έχασε ένα κομμάτι από το σώμα της. Κι όμως είχε τη δύναμη και την αμέριστη συμπαράσταση φίλων και της οικογένειας

της για να αντεπεξέλθει.

Για πρώτη φορά από τότε, μιλάει ανοιχτά για τον χαμό του Σάκη, αλλά επιλέγει να μην πει πολλά και να τα κρατήσει για εκείνη, όπως αρμόζει. «Είμαι καλά. Με βλέπεις εδώ και είμαι καλά. Δε θέλω να μιλάω είναι κάτι δικό μου και μιλώντας για αυτό θα το ευτελίσω και επιπλέον δεν θέλω να σφετεριστώ μια πολύ όμορφη ιστορία, που έζησα για την προβολή μου.

Το έζησα πολύ καλά και είμαι γεμάτη. Είμαι καλά, συνεχίζω την ζωή μου, όπως ήμουν πριν δύο χρόνια, απλώς έχω περισσότερο χρόνο για μένα και τον αξιοποιώ. Έχω τους φίλους και την οικογένειά μου και την καθημερινότητά μου». Μάλιστα, η Αλεξάνδρα όταν την ρώτησε ο Γρηγόρης αν την φλερτάρουν οι άντρες απέφυγε να απαντήσει.

Δείτε το βίντεο στο ToraTora.gr

The post H Αλεξάνδρα Ούστα για τον Σάκη Μπουλά: «Δε θα σφετεριστώ αυτό που έζησα για την προβολή μου» [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
kostas feteris
Τυχαία Θέματα